Θεοφάνεια Αμάρυνθος: Μικρή βελτίωση στην αναπνοή του 25χρονου

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Σταθερά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Γιάννη, που τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, όταν έπεσε να πιάσει τον σταυρό στην Αμάρυνθο τα Θεοφάνεια.

Αμάρυνθος: Ολική τετραπληγία διέγνωσαν οι γιατροί για τον 24χρονο

Σήμερα παρουσίασε μια μικρή βελτίωση στην αναπνοή, δηλαδή αναπνέει με μικρή αναπνευστική βοήθεια. Οι ώρες που ακολουθούν θα κρίνουν και την εξέλιξη της υγείας του. Το 25χρονο παλικάρι έπεσε για να πιάσει τον σταυρό με μια προσευχή στα χείλη του, να βοηθήσει έναν πολύ δικό του άνθρωπο που πάσχει από λευχαιμία. Πρόσφατα μάλιστα είχε γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών στο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Εύβοια: Νεαρός χτύπησε στον αυχένα πέφτοντας στο νερό για τον σταυρό

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση:

«Από τα βάθη της ψυχής μου προσεύχομαι για τον Γιάννη. Τον Γιάννη που μια μέρα πριν από τα Χριστούγεννα θέλησε να κάνει το πολυτιμότερο δώρο, το δώρο της ζωής σε έναν συνάνθρωπό του. Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Λίγες μόλις ημέρες αργότερα βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ σκληρό παιχνίδι της μοίρας. Ο Γιάννης είναι ο νεαρός που έπεσε στη θάλασσα θέλοντας να τιμήσει τα Θεοφάνεια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Η σκέψη μου και η καρδιά μου είναι κοντά στον ίδιο, στους γονείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μόνη μου προσευχή η αγάπη που έχει μέσα του να γίνει η δύναμή του στον μεγάλο αγώνα που δίνει αυτή την ώρα». 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top