Τρίκαλα: Φοιτήτρια κόλλησε κορωνοϊό σε πάρτι γενεθλίων

«Γέμισα εξανθήματα»

Ένα φοιτητικό πάρτι χωρίς προφυλάξεις, ήταν η αρχή του εφιάλτη για μια νεαρή κοπέλα, που νόσησε με κορωνοϊό. Η ίδια στάθηκε τυχερή και το ξεπέρασε, απευθύνεται όμως στους νέους και τους συμβουλεύει να μην παίζουν με τον ιό. 

Κορωνοϊός: Πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο σε κλαμπ στο Αίγιο

«Ήταν ένα πάρτι γενεθλίων ενός γνωστού, ήταν και άτομα από διαφορετικές πόλεις, δεν ήταν μόνο από τα Τρίκαλα, γιατί στα Τρίκαλα βρέθηκα θετική στον κορωνοϊό. Ήταν από Θεσσαλονίκη, Αθήνα που υπήρχαν περισσότερα κρούσματα» είπε η κοπέλα. 

Στο ίδιο πάρτι ήταν ακόμα μία κοπέλα, η οποία είχε συμπτώματα κορωνοϊού.

«Έκανα το τεστ μετά από κάποιες ημέρες καθώς λόγω του ότι δεν είχα πάρα πολύ βαριά συμπτώματα, δεν μου επιτρεπόταν. Έκανα το τεστ και βγήκα θετική» είπε η κοπέλα.

«Γέμισα εξανθήματα»

«Το χειρότερο σε αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση είναι το ψυχολογικό, διότι τις έξι πρώτες ημέρες είχα συμπτώματα, είχα έντονους πονοκεφάλους, ένιωθα κόπωση, είχα ανοσμία και δεν είχα γεύση και το άλλο που έπαθα εγώ ήταν ότι έβγαλα κάποια εξανθήματα» είπε.

Κορωνοϊός: 303 νέα κρούσματα - Πρωταθλήτρια ξανά η Αττική με 167

«Ρώτησα τη γιατρό γιατί εγώ έχω αλλεργίες και έπαθα σοκ γιατί έβγαλα σε όλο το σώμα και μου είπε ότι είναι από τα σπάνια συμπτώματα της νόσου».

«Το πέρασα τελείως μόνη μου»

«Ήμουν μόνη μου στα Τρίκαλα, δεν είχα κανέναν εκεί, αυτό ήταν το δύσκολο της υπόθεσης. Από τη μία ήταν και καλό, γιατί δεν είχα έρθει σε επαφή με την οικογένειά μου, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να κολλήσω κάποιον» είπε.

Όπως ανέφερε η φοιτήτρια, στάθηκε τυχερή καθώς είχε τους φίλους της που της έφερναν τα αναγκαία, έξω από την πόρτα όμως.

«Να φοράτε όλοι μάσκα»

«Μετά δεν είχα τίποτα, γιατί όταν είσαι καλά και είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι τρελαίνεσαι. Όσο ήταν το ψυχολογικό, δεν ήταν το υπόλοιπο θέμα» ανέφερε.

Κορωνοϊός: Ποια η θέση της Ελλάδας σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες

«Θα ήθελα να πω σε όλους τους ανθρώπους να προσέχουν πάρα πολύ, να φορούν την μάσκα, διότι όντως σώζει ζωές».

Η νεαρή φοιτήτρια, δεν ήταν η μόνη που κόλλησε κορωνοϊό. Όταν της τηλεφώνησαν από τον ΕΟΔΥ, για να την ενημερώσουν για το αποτέλεσμα του δικού της τεστ, όπως λέει, της είπαν ότι είχαν ήδη πολλά κρούσματα από το συγκεκριμένο πάρτι. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top