Κορωνοϊός: Πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο σε κλαμπ στο Αίγιο

Συνεχίζονται τα πάρτι σε μαγαζιά και πλατείες

Τα ξέφρενα πάρτι σε μαγαζιά και πλατείες της χώρας συνεχίζονται παρά την έξαρση κρουσμάτων, τους αυστηρούς ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. και τις συστάσεις των γιατρών.

Χρυσοχοΐδης: Το πρόβλημα είναι στις πλατείες, εκεί συσσωρεύονται μαζικά

Στο Αίγιο μάλιστα ο αντιδήμαρχος της πόλης έκανε αυστηρούς ελέγχους στην αγορά για τα μέτρα προστασίας και το βράδυ στο κλαμπ του γινόταν πάρτι. Η διασκέδαση χτύπαγε «κόκκινο» παρά την έξαρση της πανδημίας.

Το βράδυ της Κυριακής μετά από καταγγελία, η ομάδα ΔΙΑΣ μπήκε στο μαγάζι και επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο δύο εβδομάδων. 

Η νεολαία θεωρεί ότι είναι άτρωτη

Η νεολαία δεν πτοείται ούτε από τους διασωληνωμένους, ούτε από τους θανάτους και τα κρούσματα. Θεωρεί ότι είναι άτρωτη. Αγνοεί τους ηλικιωμένους της οικογένειας και τις ευπαθείς ομάδες και τα δινει όλα για τη διασκέδαση σαν να μην υπάρχει πανδημία. 

Γιορτινό κλίμα στο Μοναστηράκι παρά την πανδημία

Το Σαββατοκύριακο ακόμη και οι πλατείες... έγιναν μπαράκια. Τα κλειστά μαγαζιά και τα κλειστά περίπτερα δεν πτόησαν τον κόσμο που είχαν σύμμαχο τον καιρό.   

Η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει τα πλήθη οι πλατείες όμως ξαναγεμίζουν.

Λουκέτα και πρόστιμα στη Χαλκίδα

Ανάλογες εικόνες μεγάλου συνωστισμού έρχονται και από τη Χαλκίδα. Μετά από ελέγχους, επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ και λουκέτο 15 ημερών σε γνωστό κτήμα της πόλης. 

Το αδιαχώρητο στα κλαμπ των Σερρών

Οι Σέρρες έχουν γίνει η Μύκονος της Βορείου Ελλάδος. Οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν εκεί για διασκέδαση χωρίς ωράριο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top