Χρυσοχοΐδης: Το πρόβλημα είναι στις πλατείες, εκεί συσσωρεύονται μαζικά

Για Χρυσή Αυγή: Είναι μαχαιροβγάλτες και δειλοί

Για υπεράνθρωπη προσπάθεια της αστυνομίας να εφαρμοστούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, με ήπια μέσα, έκανε λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε, μιλώντας στον Σκάι, πως οι οι έλεγχοι και οι αποτροπές είναι χιλιάδες. «Αυτό που μπορεί να κάνει ένας αστυνομικός είναι να κόψει πρόστιμα. Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα πια η ευθύνη του καθενός. Αυτή τη στιγμή περνάμε μια δοκιμασία».

Έντονη αντιδραση Χρυσοχοΐδη για το «και εγώ θα έκαιγα τη Μόρια»

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προσέθεσε ότι η δουλειά της πολιτείας και των αρχών είναι να εποπτεύσουν την εφαρμογή των μέτρων για μηδενισμό του προβλήματος.

«Το πρόβλημα είναι στις πλατείες. Συσσωρεύονται μαζικά σε πλατείες», είπε και συμπλήρωσε πως «τα μέτρα κλιμακώνονται διαρκώς. Εγώ πιστεύω ότι θα αποδώσουν τα μέτρα»

Όσον αφορά τη δίκη της χρυσής Αυγής, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της την Τετάρτη: «Είναι μαχαιροβγάλτες. Δεν παλεύουν με τα χέρια τους αλλά βγάζουν μαχαίρια. Είναι όλοι δειλοί. Πρέπει να σταθούμε όλοι ενεργά απέναντι σε αυτό το φαινόμενο».

Για τις καταλήψεις στα σχολεία, σημείωσε: «Δεν θα ασκήσουμε βία στα παιδιά για να ανοίξουμε τα σχολεία. Η απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν τα σχολεία έχει δικαιωθεί πλήρως. Δεν έχουμε κρούσματα στα σχολεία».

«Πιστεύω ότι θα τελειώσουν γιατί δεν έχουν κανένα σκοπό. Τις καταστάσεις αυτές τις πληρώνουν τα παιδιά που θέλουν να περάσουν στο πανεπιστήμιο», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top