Πετράλωνα: Τις έπνιξαν, τις τεμάχισαν και τις πέταξαν στα σκουπίδια

Αποκαλύψεις για το έγκλημα με θύμα μία μάνα και μία κόρη

Τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης μίας μάνας και κόρης έδωσε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάζοντας την υπόθεση ανθρωποκτονίας των δύο αλλοδαπών γυναικών μετά από 13 χρόνια.

Πρόκειται για μία 59χρονη και μία 21χρονη οι οποίες χάθηκαν στις 6-7-2007 από την περιοχή των Αθηνών και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Πετράλωνα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία μάνας και κόρης από το 2007

Φερόμενοι ως δράστες είναι δύο αλλοδαποί ηλικίας 54 και 60 ετών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι πρώτα τις έπνιξαν και στη συνέχεια τις τεμάχισαν. 

Ο 54χρονος φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την νεαρή κοπέλα. Κάποια στιγμή η μητέρα της άρχισε να τον εκβιάζει λέγοντας ότι θα ενημερώσει τη δική του γυναίκα και τα πέντε του παιδιά.

Πώς έγινε το φρικιαστικό έγκλημα με θύματα μία μάνα και την κόρη της

Ο κατηγορούμενος διατηρούσε τρία καταστήματα εστίασης στο κέντρο της Αθήνας και ζήτησε βοήθεια από έναν 60χρονο ομοεθνή του, στον οποίο έδωσε 10.000 ευρώ.

Κάλεσαν τις δύο γυναίκες στο σπίτι του και αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, φέρονται να τις έπνιξαν με ένα σχοινί και στη συνέχεια τις τεμάχισαν. Ένα τρίτο άτομο τους βοήθησε να πετάξουν τα μέλη τους δε διάφορους κάδους σκουπιδιών στην Αττική.

Στη συνέχεια και οι δύο έφυγαν στο εξωτερικό, ενώ το 2015 το δικαστήριο της Τυφλίδας θεώρησε τις δύο γυναίκες νεκρές. Όμως πριν από περιπου ένα χρόνο ήρθε στις ελληνικές αρχές μία πληροφορία ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν εξαφανιστεί -όπως αρχικά είχε δηλωθεί-, αλλά είχαν δολοφονηθεί.

Οι δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν με τη βοήθεια της Ιντερπόλ και πριν από λίγες ημέρες – για άγνωστο λόγο- ήρθαν και οι δύο στη χώρα μας χώρια και τελικά συνελήφθησαν. Πλέον ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον αλλον για το τι έκαναν πριν… 13 χρόνια!

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top