Κέρκυρα: Έξι προσαγωγές Ελλήνων και Βρετανών για τον θάνατο της 60χρονης

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών

Συνολικά σε έξι προσαγωγές Ελλήνων και Βρετανών έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, στο πλαίσιο προκαταρτικής εξέτασης, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση του θανάτου της 60χρονης Βρετανίδας, που όπως φαίνεται, χτυπήθηκε από προπέλα ταχύπλοου.

Τραγωδία Κέρκυρα: Πέθανε από αιμορραγία και έζησε για μερικά λεπτά

Η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας πραγματοποιεί ενδελεχή έρευνα σε δύο σκάφη που βρισκόταν την ώρα του μοιραίου συμβάντος στη θαλάσσια περιοχή, ενώ έρευνες εξελίσσονται από το Λιμενικό Σώμα και στη ξηρά.

Κέρκυρα: Ανακρίνονται τρεις νεαροί για τον θάνατο της Βρετανίδας

Οι έξι προσαχθέντες έχουν αφεθεί ελεύθεροι καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει αποδεχθεί τη συμμετοχή κανενός στο μοιραίο συμβάν, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των ευρημάτων της Λιμενική Αρχής που θα κατατεθούν στην Εισαγγελική Αρχή Κέρκυρας.

Νεκρή Βρετανίδα στην Κέρκυρα: Πρόλαβε μόνο να ψελλίσει «βοήθεια»

Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο γεγονός συνέβη τη Δευτέρα σε θαλάσσια περιοχή στο Αυλάκι της Κέρκυρας, ενώ σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, ο θάνατος της 60χρονης Βρετανίδας οφείλεται σε εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από κακώσεις που υπέστη μετά από χτύπημα προπέλας θαλασσίου σκάφους και όχι από πνιγμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top