Αρπαγή 10χρονης: Μήνυση κατά της 33χρονης κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της

Τον είχε κατηγορήσει ότι την εξέδιδε

Μήνυση εναντίον της 33χρονης, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή δεκάχρονης έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη, κατέθεσε σήμερα ο πρώην σύζυγός της, όπως είχε προαναγγείλει και ο ίδιος. 

Υπόθεση 10χρονης: Η 33χρονη πλούτισε ξαφνικά τους τελευταίους μήνες

Ο άνδρας κατηγορεί την πρώην σύζυγό του και μητέρα της κόρης του για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς εκείνη στην απολογία της είχε υποστηρίξει πως την εξέδιδε.

«Οργή και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε δια της απολογίας της, αλλά και δια του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς , ανυπόστατοι, έωλοι και απεχθείς» τονίζεται μεταξύ άλλων, στην έγκληση, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα GR Times.

Μαρκέλλα: Και αναμεταδόσεις προσωπικών στιγμών καταγγέλλει η μικρή

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης υποστηρίζει ότι προέβη στη μήνυση για να διαφυλάξει τόσο την αξιοπρέπειά του, όσο και την ανωνυμία της ανήλικης κόρης του. 

Αρπαγή 10χρονης: «Μου λένε θα περάσεις καλά στη φυλακή», λέει η 33χρονη

«Η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της δε δίστασαν να κατονομάσουν με το μικρό όνομα το ανήλικο τέκνο μας, το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του, υποφέρει, και γι’ αυτό παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο», υποστηρίζει ο άνδρας. 

Μαρκέλλα:«Σε κατάθλιψη η 33χρονη γιατί έχασε την επιμέλεια του παιδιού της»

Υπενθυμίζεται πως κατά την απολογία της η 33χρονη υποστήριξε πως πάσχει από κατάθλιψη γιατί ο πρώην σύζυγός της δεν την άφηνε να βλέπει το παιδί τους. Τον κατηγόρησε ότι την εξέδιδε, κλείνοντάς της ραντεβού με πελάτες μέσω ίντερνετ και παραδέχθηκε πως έκανε χρήση ναρκωτικών, από τα οποία έδωσε και στη δεκάχρονη, όσο την κρατούσε στο σπίτι της. 

Η 33χρονη έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Θήβας, δηλώνει όμως αθώα για όλες τις κατηγορίες πλην της χορήγησης ναρκωτικών ουσιών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top