Υπόθεση 10χρονης: Η 33χρονη πλούτισε ξαφνικά τους τελευταίους μήνες

Τι ζητά μέσα από τη φυλακή

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της απαγωγής της ανήλικης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη, έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές που τους οδηγούν σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Κάνουν «φύλλο και φτερό» όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς της κατηγορουμένης και όχι μόνο. Πιστεύουν ότι η διαδρομή του χρήματος θα τους οδηγήσει στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Απαγωγή 10χρονης: Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης πήρε δώρο στη Μαρκέλλα!

Μέχρι τον περασμένο Μάρτιο ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και ξαφνικά ξόφλησε λογαριασμούς χιλιάδων ευρώ, αγόρασε ακριβά ρούχα, υπολογιστές και κινητά. Ακόμα και οι δικοί της άνθρωποι απορούσαν πού βρήκε τόσα χρήματα. 

Η ίδια βεβαίως στην απολογία της απέδωσε την ξαφνική οικονομική επιφάνεια σε ροζ ραντεβού, τα οποία έκλεινε όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην σύζυγός της. Ο ίδιος τη διαψεύδει.

Τι ζητά η 33χρονη από τις φυλακές

Σήμερα η κατηγορούμενη ζήτησε μέσα από τις φυλακές ραδιόφωνο για να ακούει μουσική, βιβλία και ρούχα ενώ ρώτησε να μάθει πώς είναι η ανήλικη μαθήτρια. Οι κινήσεις αυτές εξοργίζουν την οικογένεια.

Το ξέσπασμα του αδερφού της μαθήτριας για το δώρο του δικηγόρου της 33χρονης

Ο αδερφός της ανήλικης ξέσπασε όταν έμαθε ότι ο δικηγόρος της 33χρονης πήρε δώρο μια σχολική τσάντα στο κορίτσι.

Θεία 10χρονης: «Η μητέρα της είναι ράκος»

«Σταματήστε να προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο! Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ελάτε στη θέση μας ένα λεπτό και δείξτε σεβασμό» είπε ο αδερφός της. 

Η υπόθεση για τις Αρχές παραμένει ανοιχτή και το λάπτοπ της 33χρονης θα δώσει πολλές απαντήσεις. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top