Απαγωγή 10χρονης: Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης πήρε δώρο στη Μαρκέλλα!

Πρώην σύζυγος 33χρονης: «Πάει να καλύψει κάτι μεγάλο, δεν ήταν μόνη της»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του δικηγόρου της 33χρονης που κατηγορείται για την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, να ανακοινώσει μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι πήρε δώρο μία τσάντα στο κορίτσι.

Πρώην σύζυγος 33χρονης: «Πάει να καλύψει κάτι μεγάλο, δεν ήταν μόνη της»

Ακόμα, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης πιστεύει ότι κρύβεται κάτι "μεγάλο", όπως λέει χαρακτηριστικά, πίσω από την απαγωγή της μικρούλας, ενώ είναι πεπεισμένος ότι η 33χρονη δεν ήταν μόνη μέσα στο σπίτι της Καλαμαριάς όπου κρατούσε την ανήλικη. 

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η προσπάθεια της 33χρονης να πάρει όλο το βάρος της απαγωγής έχει σκοπό να κουκουλώσει τυχόν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Σε αυτό τον δρόμο φαίνεται να κινείται και ο πρώην σύζυγος της, στον οποίο η κοκκινομάλλα δίνει το ρόλο του προαγωγού! 

Θεία 10χρονης: «Η μητέρα της είναι ράκος»

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Νοέμβριο. Την επιμέλεια της 7χρονης κόρης τους την πήρε ο πατέρας. Ο ίδιος σοκαρίστηκε όπως λέει, όταν άκουσε ότι η πρώην σύζυγος του υποστηρίζει ότι την εξέδιδε, όπως αποκάλυψε το STAR και η Τασούλα Παπανικολάου. 

H 33χρονη ζήτησε μέσα από τη φυλακή βιβλία ψυχολογικού περιεχομένου 

Τις τελευταίες ημέρες η 33χρονη κρατείται στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών. Στο κελί βρίσκεται μόνη της, ενώ δεν προαυλίζεται με τις υπόλοιπες κρατούμενες γιατί φοβάται για τη ζωή της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της είναι ήρεμη, ενώ του ζήτησε να της στείλει ρούχα, παπούτσια και βιβλία φιλοσοφικού, ψυχολογικού και κοινωνικού περιεχομένου. 

Το δώρο του δικηγόρου της 33χρονης κατηγορουμένης στη Μαρκέλλα

Η 10χρονη βρίσκεται μαζί με τον 4χρονο ετεροθαλή αδερφό της σε δομή φιλοξενίας μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της μικρούλας. Εκεί θα στείλει μέσω κοινωνικής υπηρεσίας το δώρο που βλέπετε, μια τσάντα σχολική και δυο βιβλία, ο δικηγόρος της 33χρονης. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top