Μαρκέλλα: Και αναμεταδόσεις προσωπικών στιγμών καταγγέλλει η μικρή

Εκτός από τρίτο πρόσωπο έγιναν και βιντεοκλήσεις

Δεν έχει τέλος η φρίκη που έρχεται στο φως για την υπόθεση της αρπαγής της δεκάχρονης Μαρκέλλας έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη. 

Αρπαγή 10χρονης: «Μου λένε θα περάσεις καλά στη φυλακή», λέει η 33χρονη

Η μικρή φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς και στον αδελφό της ότι εκτός από το τρίτο πρόσωπο που υπήρχε στο δωμάτιο, όπου κρατούταν, μέσω βιντεοκλήσης έγινε αναμετάδοση προσωπικών στιγμών. 

Αρπαγή 10χρονης:Απορρίφθηκε το αίτημα μεταγωγής της 33χρονης στον Κορυδαλλό

Ωστόσο, η πλευρά της 33χρονης υποστηρίζει πως όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας της μικρής λόγω των υπνωτικών χαπιών που της είχε δώσει. Αρνήθηκε επίσης ότι έκανε βιντεοκλήση με τον οποιοδήποτε όσο ήταν με τη δεκάχρονη και ότι μίλησε στο τηλέφωνο με μια συνάδελφό της. 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαρκέλλα

Η Μαρκέλλα φέρεται να περιέγραψε τον τρίτο άνθρωπο που όπως είπε βρισκόταν στο δωμάτιο μαζί με την ίδια και την 33χρονη. Πρόκειται για έναν μαύρο άνδρα με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

Έτσι τώρα οι αρχές αναζητούν πιθανούς συνεργούς της 33χρονης, όπως επίσης και στοιχεία από το κινητό της τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή που προσπάθησε να καταστρέψει λίγο πριν συλληφθεί. 

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για το παιδί»

Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν είναι αν όντως έγιναν αυτές οι βιντεοκλήσεις και αν πίσω από την 33χρονη βρίσκεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top