Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαρκέλλα

Μεταφέρθηκε σε δομή - Αποκαλύψεις σοκ από τον αδελφό της

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο η δεκάχρονη Μαρκέλλα και μεταφέρθηκε σε κέντρο φιλοκενίας, όπου και θα παραμείνει μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της αρπαγής της. 

Ο 25χρονος αδερφός της, που ζητά να διανυκτερεύει κοντά στην ανήλικη, προχώρησε σε μια αποκάλυψη «βόμβα». 

Αρπαγή Μαρκέλλας: Αυτή είναι η 33χρονη κατηγορούμενη

Όπως είπε στο Mega, o 25χρονος Χρήστος, η αδελφή του δεν ήταν μόνη με την 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της και για άλλα αδικήματα. 

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για το παιδί»

«Η αδελφή μου ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα. Δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν έχει κάνει καμία ερώτηση στη μικρή για όσα έζησε στα χέρια της 33χρονης, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, η δεκάχρονη φέρεται να του έχει πει ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο. 

Αδελφός Μαρκέλλας: «Δεν είναι άρρωστη, είναι παιδόφιλη»

Εκτιμά επίσης πως η αδελφή του μπορεί να δώσει και άλλα σημαντικά στοιχεία στις αρχές και να βγουν στο φως και άλλα στοιχεία για την φρικτή αυτή υπόθεση. 

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη», είπε.

Γιαγιά Μαρκέλλας: «Τη μέρα που την άρπαξαν είχα κακό προαίσθημα»

Χθες με εντολή του εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της 33χρονης, η οποία προφυλακίστηκε. 

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, μη έχοντας συμπληρώσει ο ανήλικος τα 14 έτη, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο – παθόντα ο οποίος δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, πορνογραφία ανηλίκου που δε συμπλήρωσε το 12ο έτος της ηλικίας του, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Υπόθεση Μαρκέλλας: Στο μικροσκόπιο δύο σημειωματάρια της 33χρονης

Η ίδια αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες πλην της χορήγησης ναρκωτικών ουσιών και υποστήριξε πως δεν ένιωσε καμία ερωτική έλξη για το παιδί και πως την ακολούθησε με τη θέλησή του. Επανέλαβε ότι ήθελε να φροντίσει τη δεκάχρονη και επέμεινε πως δε της έκανε κακό. 

Την ίδια ώρα η θεία και νονά της μικρής, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκανε έκκληση να κατεβούν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της μικρής, ώστε να αρχίσει να κλείνει αυτή η ιστορία και το παιδί να μπορέσει να βρει την ηρεμία του, όπως και η οικογένειά της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top