Γιαγιά Μαρκέλλας: «Τη μέρα που την άρπαξαν είχα κακό προαίσθημα»

«Δε θέλω να πάει σε ίδρυμα το παιδί, έχει οικογένεια»

Τον ύπνο της δηλώνει πως έχει χάσει όλες αυτές τις μέρες η γιαγιά της μικρής Μαρκέλλας, η οποία δεν θέλει να σκέφτεται καν ότι μπορεί οι αρχές να αποφασίσουν να πάρουν από κοντά της το κορίτσι για να φιλοξενηθεί σε ίδρυμα. 

Μαρκέλλα: Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε η 33χρονη

«Εναντιώθηκα πολύ στο ενδεχόμενο αυτό. Γιατί να πάει σε ίδρυμα; Το παιδί έχει οικογένεια που το αγαπάει και το φροντίζει», είπε, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όταν το παιδί δεν επέστρεψε από το σχολείο της τη μοιραία μέρα της αρπαγής της, ο κόσμος της γιαγιάς της χάθηκε με μιας.

Μαρκέλλα: Ψυχολογικό… «ράκος» δηλώνει η 33χρονη που απολογείται σήμερα

«Είχα από το πρωί προαίσθημα ότι κάτι κακό θα συμβεί. Δεν πίστευα ότι θα πάθει κάτι το παιδί. Ήταν να πάω να την πάρω από το σχολείο εκείνη τη μέρα, αλλά μου έλεγε συνέχεια να μην πηγαίνω γιατί την κάνω ρεζίλι στους φίλους της και το σπίτι μας ήταν πολύ κοντά», είπε. 

Όπως είπε τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και αναπνέει γι’ αυτό το παιδί. Το μεγαλώνει η ίδια και ο παππούς, το φροντίζουν, το αγαπάνε και προσπαθούν να του παρέχουν όλα όσα χρειάζεται. 

Υπόθεση Μαρκέλλας: Στο μικροσκόπιο δύο σημειωματάρια της 33χρονης

«Το φρόντιζα το παιδί, λουσμένο ήταν, ντυμένο ήτα, τις εκδρομές της, τα θέατρά της με το σχολείο. Της παρείχαμε τα πάντα για να μην αισθάνεται ότι υστερεί σε κάτι από τους συμμαθητές της», είπε η γιαγιά της Μαρκέλλας. 

«Δεν πήγα εκείνη τη μέρα να την πάρω και πεθαίνω κάθε μέρα από τις τύψεις», συνέχισε, όμως επιμένει ότι θα κάνει τα πάντα για να μην απομακρύνουν από εκείνη το παιδί. 

Υπόθεση Μαρκέλλας: Tης έδωσε κοκαΐνη για να την ξυπνήσει

«Δεν έκανα τίποτα και  ντρέπομαι. Γιατί να μου πάρουν το παιδί. Ας ψάξουν για εμένα και δε θα βρουν τίποτα κακό. Είμαι μια μεγάλη γυναίκα που όλη μέρα είμαι στο σπίτι, χωρίς φίλους, χωρίς κοινωνική ζωή. Όλη μου η ζωή είναι αυτό το παιδί», είπε. 

Αυτό που την πονάει πιο πολύ είναι που δεν έχει καταφέρει να την δει ακόμα στο νοσοκομείο. 

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε κι όλο το περιβάλλον»

«Με ζητάει το παιδί, θέλει να της πάω πράγματα, αλλά δε με αφήνουν να πάω. Δε θα αντέξω αν μου την πάρουν. Ακούω τη φωνή της στον ύπνο μου, ξυπνάω και δεν είναι δίπλα μου. Ο άνδρας μου έχει πάθει κατάθλιψη, δε μιλάει καθόλου», είπε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top