Υπόθεση Μαρκέλλας: Στο μικροσκόπιο δύο σημειωματάρια της 33χρονης

Αλλάζει την κατάθεσή της η κατηγορούμενη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της απαγωγής και ασέλγειας εις βάρος της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη από την 33χρονη κατηγορούμενη. Η γυναίκα που κρατείται προσωρινά επιχείρησε να αλλάξει την αρχική της κατάθεση, λέγοντας ότι δεν άγγιξε την ανήλικη. Την ίδια ώρα, όμως, έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Αδερφός Μαρκέλλας: «Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα σπίτι»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μαύρο σημειωματάριο που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 33χρονης στην Καλαμαριά δίνει απαντήσεις για την απαγωγή του 10χρονου κοριτσιού. 

Μέσα σε αυτό έγραφε τη λέξη Μαρκέλλα, ενώ σε ένα δεύτερο ροζ τετράδιο το δρομολόγιο που ακολουθήσε μετά την απαγωγή: Αντωνίου Τούσα - μάρκετ Discount - μονοκατοικία -πιάτσα ταξί - Παπαναστασίου – πάρκο. 

Οι αστυνομικοί έχουν πεισθεί ότι σχεδίαζε καιρό την αρπαγή του παιδιού και πλέον το ερώτημα είναι ένα: εάν έδρασε μόνη της ή είναι μέλος κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Υπόθεση Μαρκέλλας: Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς η 33χρονη

Το μυστικό πίσω από την οικονομική άνεση της 33χρονης 

Οι αρχές βρήκαν πάνω της 7.070 ευρώ, ενώ στα βίντεο από τις παρακολουθήσεις διαπίστωσαν ότι ξόδευε αλόγιστα χρήματα.

Τα ρούχα της ήταν επώνυμα και ακριβά και είχε πάνω της κάρτες από δύο τράπεζες. Ο αδερφός του κοριτσιού έχει σοκαριστεί μπροστά στη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων. 

Υπόθεση Μαρκέλλας: Tης έδωσε κοκαΐνη για να την ξυπνήσει

Τι αποκάλυψε η Μαρκέλλα στις αρχές 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή Μαρκέλλα φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς τα εξής: «Είδα τη φωτογραφία μου στην τηλεόραση και ότι με αναζητούν. Η γυναίκα που με κρατούσε εκνευρίστηκε. Αυτή ειναι η Ε... που μαζί με τον  Α... και την κόρη τους Γ... ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία που ζούσαμε με τους γονείς μου παλιά στην Τούμπα. Την είδα να ετοιμάζει βαλίτσα για να φύγει»

Υπόθεση Μαρκέλλας- Φίλη 33χρονης: «Έχω σοκαριστεί - Ήταν ήσυχη και γλυκιά»

Αλλάζει την αρχική της κατάθεση η 33χρονη

Δείτε στο βίντεο τι είπε η 33χρονη κατηγορούμενη που αλλάζει όσα κατέθεσε.

H 33χρονη κατηγορούμενη για απαγωγή και ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης Μαρκέλλας, μιλώντας μέσα από το κρατητήριο προσπαθεί να δικαιολογήσει την στάση της απέναντι στο παιδί. 

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ και κλαίγοντας υποστήριξε πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ή κάτι παρόμοιο, καθώς και ότι το μόνο που ήθελε ήταν να φροντίσει τη 10χρονη. Χαρακτήρισε, δε, τα όσα έχουν ακουστεί για αυτό το θέμα παράλογα, καθώς, όπως είπε, είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.

Δικηγόρος 33χρονης: «Δεν άρπαξε τη Μαρκέλλα- Την πήρε να τη φροντίσει»

Εντύπωση προκαλεί η αλλαγή της στάσης της σε σχέση με την αρχική της κατάθεση, με την κατηγορούμενη να αποδίδει εκείνες τις δηλώσεις στον πανικό και στις συνθήκες της σύλληψής της, ισχυριζόμενη πως δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και πως δεν το άγγιξε καν, αλλά αυτό που έκανε είναι να το πλύνει και να το αλλάξει επειδή ήταν πολύ βρώμικο.

Μαρκέλλα: Αυτή είναι η 33χρονη που απήγαγε τη δεκάχρονη

Η 33χρονη δήλωσε, επίσης, ότι έχει μετανιώσει και πως είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να επανορθώσει και να «σβηστεί» όλο αυτό. Ελπίζει μάλιστα πως θα αποδειχτεί η αθωότητά της. Δηλώνει ξανά και ξανά πανικοβλημένη και επαναλαμβάνει πως απορεί και η ίδια με ό,τι έκανε.

Πάντως, ζήτησε ξανά δημόσια συγγνώμη προς τη Μαρκέλλα και την οικογένειά της. «Αγάπη και στοργή ήθελα να δώσω μόνο στο παιδί», είπε, αρνούμενη οτιδήποτε έχει να κάνει με βιασμό και κακοποίηση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top