Υπόθεση Μαρκέλλας- Φίλη 33χρονης: «Έχω σοκαριστεί - Ήταν ήσυχη και γλυκιά»

«Δεν ξέρω αν είναι τόσο πολύ μπλεγμένη ή αν την έμπλεξαν»

Σοκαρισμένη δηλώνει φίλη της 33χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή της Μαρκέλλας, στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε κι όλο το περιβάλλον»

Η γυναίκα περιγράφει ότι γνώριζε την κατηγορούμενη, καθώς τα παιδιά τους έκαναν παρέα στο σχολείο κι είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στο πάρκο. Μιλά για μια κοπέλα ήρεμη και γλυκιά, που ξυπνούσε από τις 5 για να εργαστεί.

Δικηγόρος 33χρονης: «Δεν άρπαξε τη Μαρκέλλα- Την πήρε να τη φροντίσει»

«Πληροφορήθηκα χθες για το περιστατικό και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν μια κοπέλα πολύ ήσυχη, πολύ γλυκιά, με το παιδάκι της. Έχω σοκαριστεί. Τη μέρα που μάθαμε για τη Μαρκέλλα, είχα τα παιδιά μου αγκαλιά κι έκλαιγα, για τον λόγο ότι μπορεί να συνέβαινε και σε μένα» λέει η φίλη της 33χρονης και προσθέτει:

«Τότε δεν είχε κόκκινα μαλλιά η συγκεκριμένη. Όταν ψάχναμε για τη Μαρκέλλα, πού να φανταζόμουν ότι αυτή η γυναίκα ήταν τόσο κοντά μου, είχα το κινητό της και πριν από κάποιους μήνες περπατούσαμε μαζί και μιλούσαμε για τα παιδιά μας. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Μαρκέλλα: Αυτή είναι η 33χρονη που απήγαγε τη δεκάχρονη

 Tι γονείς είναι αυτοί που κάνουν τέτοια πράγματα στα παιδιά; Απαράδεκτο

Όπως λέει η φίλη της 33χρονης, είχε πει στην ίδια ότι είχε χωρίσει από τον σύζυγό της. Μετά από κάποιους μήνες, το παιδί της σταμάτησε από το σχολείο. «Η συμπεριφορά της ήταν λίγο περίεργη, σαν να με απόφευγε μετά. Θεώρησα ότι είχε προβλήματα με τον άνδρα της. Δεν ξέρω αν είναι τόσο πολύ μπλεγμένη ή αν την έμπλεξαν» σημειώνει. Μάλιστα, προσπάθησε χθες να καλέσει την 33χρονη αλλά το κινητό της ήταν κλειστό και είχε διαγράψει το viber. 

Μαρκέλλα: Ποινική δίωξη στην 33χρονη - Ομολόγησε τις πράξεις της

Ακόμη, η φίλη περιγράφει κι ένα ακόμα συμβάν. Αναφέρει ότι τον περασμένο Ιανουάριο είχε πετύχει στη λαϊκή την 33χρονη μαζί με τη μητέρα της, η οποία έμενε αλλού και ερχόταν να τη βοηθήσει με το παιδί. Όπως είπε, ήταν απόμακρη και την απέφυγε.

Τέλος, η γυναίκα επισημαίνει ότι η 33χρονη «δεν ήθελε καμία επαφή ούτε στο δικό της σπίτι, ούτε στο δικό μας».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top