Απαγωγή Μαρκέλλας: «Η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε κι όλο το περιβάλλον»

Ξέσπασε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ξέσπασε για πρώτη φορά ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, αναφερόμενος στην υπόθεση της απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας

Δικηγόρος 33χρονης: «Δεν άρπαξε τη Μαρκέλλα- Την πήρε να τη φροντίσει»

Όπως είπε, μιλώντας στο Open Tv, στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έφτασαν στοιχεία για την υπόθεση που δόθηκαν στην αστυνομία. 

«Αν δεν ήταν η κινητοποίηση αυτή του κόσμου το παιδί τώρα δεν ξέρω πού θα ήταν, δεν ξέρω πώς θα κατέληγε» είπε, ξεκαθαρίζοντας το ότι το πρώτο ζητούμενο ήταν το ότι η μικρή Μαρκέλλα σώθηκε.

Μαρκέλλα: Αυτή είναι η 33χρονη που απήγαγε τη δεκάχρονη

Εξήγησε επίσης πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» δε ζητάει να πάρει την επιμέλεια ενός παιδιού, αλλά ενημερώνει για την κατάσταση που ισχύει την εισαγγελία. 

Μαρκέλλα: Σοκαρισμένη η οικογένεια - Μπορεί να υπάρχουν συνεργοί

Καταλήγοντας μάλιστα τόνισε πως η οικογένεια της Μαρκέλλας γνώριζε τι γινόταν και τι συνέβαινε στο περιβάλλον της 33χρονης. 

Μαρκέλλα: Ποινική δίωξη στην 33χρονη - Ομολόγησε τις πράξεις της

«Το λέω για ακόμη μία φορά, η οικογένεια γνώριζε τι συνέβαινε και όλο το περιβάλλον αυτό. Η οικογένεια του παιδιού γνώριζαν την κυρία αυτή, γνώριζαν τον παππού. Γνώριζαν αυτή την παθογενή κατάσταση, όχι αυτό που γινότανε. Γνώριζαν πράγματα για την κυρία. Ας το αφήσουμε εκεί, δε θα πρέπει να πω άλλα» είπε ο κ. Γιαννόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top