Μαρκέλλα: Σοκαρισμένη η οικογένεια - Μπορεί να υπάρχουν συνεργοί

Ανατριχίλα προκάλεσε η κατάθεση της 33χρονης κατηγορούμενης

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όλα όσα είπε η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας, ενώ τα κίνητρα της αρπαγής από την 33χρονη κοκκινομάλλα φαίνεται ότι είναι σεξουαλικά. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα. Ακόμη και οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όσο εκείνη φέρεται να τους περιέγραφε όσα εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της στην Καλαμαριά. 

Μαρκέλλα: Ποινική δίωξη στην 33χρονη - Ομολόγησε τις πράξεις της

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star βρέθηκε η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας και μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της αρπαγής.

Αναφερόμενη στη συνάντηση που είχε με την κατηγορούμενη, την περιέγραψε ως μια πολύ αδύνατη, σκυθρωπή γυναίκα, που φορούσε κουκούλα και δεν έβγαλε μιλιά.

«Το να μας πει κάποιος ότι μετάνιωσε δε μας λέει τίποτα. Βαρύτατο το κατηγορητήριο, όπως αρμόζει στην υπόθεση… Δεν έχω συναντήσει ξανά υπόθεση όπου να χορηγούνται ναρκωτικές ουσίες για τέτοιο σκοπό», ανέφερε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Μάλιστα, η κ. Ανάσογλου υπογράμμισε ότι οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της κατηγορούμενης, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει ασελγήσει και σε άλλα παιδιά, ενώ δεν απέκλεισε και την ύπαρξη συνεργών στην υπόθεση.

Σοκαρισμένη η οικογένεια της Μαρκέλλας

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Ανάσογλου, η μητέρα και ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας κατέρρευσαν όταν άκουσαν τις συγκλονιστικές εξελίξεις της υπόθεσης του αγαπημένου τους παιδιού.

Η οικογένεια, όπως ανέφερε η δικηγόρος, δεν έμαθαν τα νέα με τον πιο ήπιο και σωστό τρόπο και κατέρρευσαν όταν διέρρευσαν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Όσα είπε η 33χρονη στην κατάθεσή της

Δείτε στο βίντεο όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας.

Η 33χρονη έφτασε λίγο πριν τη μια στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης από την πίσω πόρτα συνοδευόμενη από αστυνομικούς. Όση ώρα περίμενε έξω από την πόρτα του εισαγγελέα φορούσε κουκούλα, ήταν σκυμμένη και δεν μιλούσε σε κανέναν. Την φρουρούσαν πέντε αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ. 

«Έχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Μου αρέσουν τα παιδιά», φέρεται να είπε η 33χρονη στις Αρχές. Οι αστυνομικοί ανατρίχιασαν από τις περιγραφές της κοντής κοκκινομάλλας, που πλησίασε την μικρή έξω από το σχολείο της. 

Μαρκέλλα: Σε ρόφημα έδινε η 33χρονη τα ναρκωτικά στη μικρή

«Έφτιαξα ένα ρόφημα και έριξα μέσα βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και της το έδωσα.... Την ξάπλωσα και άρχισα να τη θωπεύω», πρόσθεσε.

Μάλιστα, από τις διωκτικές αρχές εξετάζεται και η εκδοχή να εμπλέκεται η κατηγορούμενη σε κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων. 

Ποινική δίωξη κατά της 33χρονης κοκκινομάλλας

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών σε βάρος της 33χρονης.

-    Αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες

-    βιασμός

-    γενετήσιες πράξεις με ανήλικο

-    πορνογραφία ανηλίκων

-    έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών.

Φέρεται, μάλιστα, να έβαλε make up στη μικρή και να τη φωτογράφησε πριν προχωρήσει στις αρρωστημένες της πράξεις. 

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που η απαγωγέας απελευθερώνει τη 10χρονη

Την ίδια στιγμή βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ - καρέ την απελευθέρωση της μικρούλας. 

Ήταν 8:42 το πρωί στην οδό Σοφούλη, όταν η μαυροφορεμένη γυναίκα με κουκούλα και μάσκα απελευθέρωσε τη Μαρκέλλα μετά από 44 ώρες κράτησης. Η 33χρονη περπατούσε σχεδόν τρέχοντας, θέλοντας να απομακρυνθεί από τη 10χρονη, η οποία έτρεχε από πίσω της. Εκείνη φαίνεται πως γύρισε και της είπε να μην την ακολουθεί. 

Βίντεο: Η στιγμή που η «κοκκινομάλλα» γυναίκα αφήνει ελεύθερη τη Μαρκέλλα

Η 33χρονη λίγο αργότερα επιβιβάστηκε σε ταξί και έφυγε για Κατερίνη. Η μικρή Μαρκέλλα περιφερόταν κοντά στο βενζινάδικο της Σοφούλη στην Καλαμαριά, δείχνοντας χαμένη και κοιτάζοντας αριστερά - δεξιά σα να μην ήξερε που ήθελε να πάει.

Κάτοικος της περιοχής είδε τη 10χρονη, την πλησίασε και τη ρώτησε πού πάει με τη σχολική τσάντα Σαββατιάτικα. 

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ο αδελφός της θα ζητήσει την επιμέλειά της

Η μικρή που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της, απομακρύνθηκε για λίγο με τον κ. Γιώργο Οικονόμου να την πλησιάζει ξανά για να τη βοηθήσει. Εκείνη την ώρα πέρασε από το σημείο και η κ. Κατερίνα Σεραφημίδου. Ο γείτονάς της της ζήτησε να προσέχει για λίγο το παιδί προκειμένου να καλέσει την αστυνομία, αν και η μικρή του είπε να μην ενημερώσει τις Αρχές. 

«Θέλουμε να γυρίσει πίσω»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησαν η νονά και η θεία της 10χρονης Μαρκέλλας που δήλωσαν ανακουφισμένες από τη σύλληψη.

Όπως είπαν, το μόνο που ενδιαφέρει την ίδια, τη γιαγιά της μικρής και τα αδέλφια της είναι να βρεθούν οι ένοχοι, να τιμωρηθούν παραδειγματικά και η μικρή να επιστρέψει ξανά πίσω στους ανθρώπους που την αγαπούν. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top