Μαρκέλλα: Σε ρόφημα έδινε η 33χρονη τα ναρκωτικά στη μικρή

Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ρόφημα φέρεται να έβαλε τα υπνωτικά χάπια και την κοκαΐνη και να τα έδωσε στη δεκάχρονη Μαρκέλλα, η 33χρονη που συνελήφθη χθες στην Παραλία της Κατερίνης. Η γυναίκα συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο πλαίσιο του αυτοφώρου και φέρεται να είναι αυτή που απήγαγε το παιδί έξω από το σχολείο του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. 

Βίντεο: Η στιγμή που η «κοκκινομάλλα» γυναίκα αφήνει ελεύθερη τη Μαρκέλλα

Η γυναίκα θα οδηγηθεί σήμερα στις 11:00 ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ η δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος της θα περιλαμβάνει και άλλα αδικήματα, όπως αυτό της αρπαγής ανηλίκου.

Υπόθεση Μαρκέλλας: Προσπάθησε να αλλάξει τα μαλλιά της η κοκκινομάλλα

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για μια 33χρονη, η οποία προέρχεται από το περιβάλλον της Μαρκέλλας και φαίνεται να υπήρξε παλαιότερα γειτόνισσα της οικογένειάς της. Μέχρι στιγμής πάντως τα κίνητρα της φερόμενης πράξης της δεν έχουν γίνει γνωστά.

Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Φίλη της μητέρας η κοκκινομάλλα που συνελήφθη

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι της στην Καλαμαριά, βρέθηκαν τα ρούχα που φέρεται να φορούσε κατά την αρπαγή της Μαρκέλλας, με βάση το οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή της. 

Μαρκέλλα: Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για το κίνητρο της αρπαγής

Η γυναίκα για να παραπλανήσει τις αρχές που αναζητούσαν μια «κοκκινομάλλα» είχε ξυρίσει τα μαλλιά της. 

Έδωσαν στη Μαρκέλλα ηρεμιστικά και κοκαΐνη

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Παραλία Κατερίνης, όπου είχε διαφύγει αμέσως μετά την απελευθέρωση του μικρού κοριτσιού. Εκεί φέρεται να είχε νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα, όπου κρυβόταν από την αστυνομία. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top