Έδωσαν στη Μαρκέλλα ηρεμιστικά και κοκαΐνη

Τι είπε η ιατροδικαστής για τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσον αφορά στο είδος των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν στον οργανισμό της μικρής Μαρκέλλας, τις οποίες φέρεται να της χορήγησαν οι απαγωγείς της. 

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε

Πληροφορίες έκαναν λόγο πως ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που κρατούσαν επί σχεδόν 48 ώρες τη δεκάχρονη Μαρκέλλα της χορήγησαν ηρεμιστικά και κοκαΐνη, κάτι που επιβεβαίωσε στον ΑΝΤ1 η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου. 

«Από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά ναι οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή. Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε. Αυτό που μπορώ επίσης να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα, σπανίως η μία από της δύο ναι, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα», είπε η κυρία Ζαγγελίδου.  

Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Στο στόχαστρο της αστυνομίας ένα ζευγάρι

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρόκειται για έναν συνδυασμό κατασταλτικών και διεγερτικών, το λεγόμενο «speedball», τα οποία όμως δρουν ανεξάρτητα. 

Θεσσαλονίκη: «Η Μαρκέλλα έδειχνε χαμένη και έκλαιγε με σπασμούς»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ηρεμιστικά χάπια που δόθηκαν στο παιδί προκαλούν αμνησία και μείωση των αναστολών. Από την άλλη, η κοκαΐνη κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό για να μην πέσει σε λήθαργο. 

Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της Μαρκέλλας

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, εξετάζουν τώρα αν οι δράστες γνώριζαν την αντικρουόμενη επίδραση των ναρκωτικών που έδωσαν στη μικρή Μαρκέλλα και εάν αυτό συμβαίνει, μήπως αποκαλύπτει το κίνητρο της απαγωγής. 

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ο αδελφός της θα ζητήσει την επιμέλειά της

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μυστηριώδους κοκκινομάλλας που φέρεται να άρπαξε το κοριτσάκι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε, αφού απελευθέρωσε τη Μαρκέλλα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top