Θεσσαλονίκη: «Η Μαρκέλλα έδειχνε χαμένη και έκλαιγε με σπασμούς»

Άφησαν ελεύθερη τη 10χρονη μετά από τρεις μέρες ομηρείας

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας, η οποία αγνοείτο από την περασμένη Πέμπτη και βρέθηκε να περπατάει μόνη της κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Συγκλονιστική μαρτυρία: Είχαν βάλει στη 10χρονη Μαρκέλλα χειροπέδες!

Το κοριτσάκι έδειχνε εξαντημένο και είχε σημάδια στα χέρια της, καθώς αποκάλυψε ότι εκεί που την κρατούσαν της είχαν φορέσει χειροπέδες. «Το κοριτσάκι ερχόταν με σχολική τσάντα παράπαιε, έδειχνε κουρασμένο. Είδα είχε τσάντα του λέω βρε κοριτσάκι δεν έχεις σχολείο σήμερα και μου απαντάει "θέλω να πάω σπίτι μου". Πώς σε λένε Μαρκέλα» είπε ο άνδρας που τη βρήκε.

«Έδειχνε χαμένη και έκλαιγε με σπασμούς»

Το παιδί έδειχνε να είναι υπό την επήρεια κάποιας ουσίας, ίσως υπνωτικό. Φορούσε τα ίδια ρούχα που είχε όταν εξαφανίστηκε. Ήταν βρόμικα λες και κοιμόταν κάτω στο πάτωμα. Όπως είπε δεν γνώριζε την γυναίκα που την είχε αρπάξει την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο. 

«Το παιδί ήταν χαμένο όπως προχωρούσε, δεν ήξερε πού πήγαινε. Έκλαιγε με σπασμούς, ήταν στα χαμένα» είπε η Κατερίνα Σεραφειμίδου που βρήκε την ανήλικη. Μάλιστα η Μαρκέλλα φαίνεται πως είχε χάσει τον χρόνο, καθώς νόμιζε πως είχε χαθεί το πρωί. 

Οικογένεια Μαρκέλλας: «Να βρεθεί όποιος έκανε αυτό το έγκλημα στο παιδί μας»

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τις κινήσεις και την ταυτότητα της άγνωστης γυναίκας μέσα από βίντεο καταστημάτων και αξιόπιστες μαρτυρίες.

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη- «Θέλω να πάω σπίτι μου»

Εκτιμούν μάλιστα ότι αυτοί που άρπαξαν τη Μαρκέλα, την άφησαν γιατί φοβήθηκαν από τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση αλλά και από την κινητοποίηση του κόσμου. 

Την ίδια στιγή η νονά του κοριτσιού ζητά να βρεθεί αυτός που έκανε αυτό το έγκλημα στη Μαρκέλλα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top