Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη- «Θέλω να πάω σπίτι μου»

Τι είπε ο πολίτης που την είδε κουρασμένη να περπατά με τη σχολική τσάντα

εκτακτο

Επί τρία 24ωρα αναζητούταν στη Θεσσαλονίκη η 10χρονη Μαρκέλλα, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν επέστρεφε από το σχολείο της. To κοριτσάκι εντοπίστηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, κοντά σε πρατήριο καυσίμων, σήμερα το πρωί. Οι πληροφορίες λένε ότι τη 10χρονη βρήκε η Άμεση Δράση, μετά από τηλεφώνημα ενός πολίτη.

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη: «Πιστεύω ότι πρόκειται για απαγωγείς»

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί η εξαφάνισή της, καθώς σύμφωνα με τον συμμαθητή της, με τον οποίο είχαν φύγει μαζί από το σχολείο, το αγόρι άκουσε μια άγνωστη γυναίκα να φωνάζει τη Μαρκέλλα με το όνομά της και μετά να την καλεί κοντά της. 

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά»

«Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά», φέρεται να είπε η γυναίκα στο κοριτσάκι, που πίστεψε ότι γνώριζε τη μητέρα της και την ακολούθησε προς άγνωστη κατεύθυνση.  Από εκείνη τη στιγμή είχαν χαθεί τα ίχνη του παιδιού. 

Τι είπε ο πολίτης που βρήκε το κορίτσι 

Ο Γιώργος Οικονόμου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε τη Μαρκέλλα να περνά μπροστά από το πρατήριο υγρών καυσίμων. Όπως είπε, είδε ένα κοριτσάκι ταλαιπωρημένο και κουρασμένο, το οποίο είχε τη σχολική της τσάντα μαζί. Τη ρώτησε τι κάνει μόνη της με σχολική τσάντα αφού σήμερα δε λειτουργούν τα σχολεία. «Θέλω να πάω σπίτι μου» απάντησε. Ωστόσο, η μικρή του είπε «να μην καλέσει την Αστυνομία», προφανώς τρομαγμένη από όσα βίωσε.

Τι είπε ο πολίτης που βρήκε το κορίτσι στο thestival

Ο άνδρας που θυμήθηκε ότι "Μαρκέλλα" λεγόταν το κοριτσάκι που αναζητούσαν στη Θεσσαλονίκη από το Missing alert, κάλεσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και οδήγησε το κοριτσάκι στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top