Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά»

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας

Το κοριτσάκι

Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό της μυστηριώδους γυναίκας, η οποία φέρεται να πήρε μαζί της τη δεκάχρονη Μαρκέλλα, αφού σχόλασε από το σχολείο της. 

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη: Μια γυναίκα φώναξε τη Μαρκέλλα μετά το σχόλασμα

Η μητέρα της μικρής, μιλώντας στο Open Tv έδωσε ένα ακόμα στοιχείο για όσα συνέβησαν στις 11 Ιουνίου έξω από το σχολείο της κόρης της και λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους. 

Σύμφωνα με έναν συμμαθητή της, ο οποίος έφυγε μαζί της από το σχολείο, μια άγνωστη γυναίκα, τον άκουσε να τη φωνάζει με το όνομά της και μετά την κάλεσε κοντά της. 

Εξαφάνιση 10χρονης από την Τούμπα Θεσσαλονίκης

«Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά», φέρεται να είπε η γυναίκα στο κοριτσάκι, που πίστεψε ότι γνώριζε τη μητέρα της και την ακολούθησε προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Από εκείνη τη στιγμή έχουν χαθεί τα ίχνη του παιδιού. 

Η μητέρα της μικρής Μαρκέλλας, είπε πως το σπίτι τους απέχει μόλις 200 μέτρα από το σχολείο. 

«Μετά το τελευταίο κουδούνι του σχολείου έφυγε από το πλαϊνό μέρος του σχολείου και επέστρεφε σπίτι της μαζί με ένα συμμαθητή της. Ο συμμαθητής της κατευθύνθηκε προς το σπίτι του ενώ και η κόρη μου συνέχισε. Την πλησίασε μια κυρία που την φώναξε με το μικρό όνομά της στο στενό της οδούς Καισαρείας (αριθμός 38). “Μαρκέλλα έλα να σου δώσω κάτι για την μαμά” και το παιδί πήγε κοντά της και δε γύρισε ποτέ σπίτι» είπε η μητέρα της μικρής μαθήτριας.

Αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» όλη τη Θεσσαλονίκη, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές. 
Αναζητούν μια γυναίκα, γύρω στα 30, με κόκκινα μαλλιά, μικροκαμωμένη και λίγο παχουλή, η οποία φέρεται να πήρε μαζί της τη δεκάχρονη. 

Η μητέρα του παιδιού τέλος είπε πως δεν έχει δεχθεί κάποιο τηλέφωνο σχετικά με την τύχη της κόρη της. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top