«Λύγισε» on camera η Ελένη Καστάνη – Πέθανε ο πρώην σύζυγός της

Όσα είπε η ηθοποιός για τη συμμετοχή στο Breakfast@star

Η Ελένη Καστάνη δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και έβαλε τα κλάματα on camera όταν μίλησε για τον πρόσφατο θάνατο του πρώην συζύγου της.

Ελένη Καστάνη

«Μη με συγκινείς τώρα, άσε με, να μη κλαίω. Γιατί είναι πρόσφατο και δεν το έχω πει. Ο Θεός, έλεγα σε μια φίλη μου, ότι μού παίρνει όλους δίπλα μου νέους. Μου άφησε τη μαμά μου, που είναι 93 και είναι μια χαρά. Μου άφησε τη μανούλα μου», είπε συγκινημένη η Ελένη Καστάνη στη «Super Κατερίνα».

«Έμενα πάνω από τον πρώην άντρα μου»: Η εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη

Παρά το γεγονός ότι είχε χωρίσει, η ηθοποιός ζούσε για χρόνια στην ίδια πολυκατοικία με τον πρώην σύζυγό της. Οι δυιο τους ήταν πολύ δεμένοι.

«Απο­τελώ αυτό το φαινόμενο. Έχω ακούσει εμένα και τη Μαρία Σολωμού. Δεν ξέρω άλλες. Η Μαρία με τον Μάριο (σ.σ. Αθανασίου) νομίζω ζούσαν πάνω-κάτω. Έτσι ήμουν κι εγώ με τον άντρα μου. Το έκανα για δύο λόγους. Πρώτον, για να έχει το παιδί μου το πρότυπο του πατέρα δίπλα του και, δεύτερον, γιατί έναν άντρα που ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα, έζησα δεκαπέντε χρόνια μαζί του δεν μπορώ να τον αποκλείσω από τη ζωή μου. Τον θεωρώ πάντα οικογένεια μου, οπότε μόνο καλές σκέψεις έχω για εκείνον. Ξέρεις, δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που όταν χωρίζουν, αφού περάσει το διάστημα του θυμού, δε μιλάνε και δεν έχουν καμία σχέση. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Εγώ θέλω το καλό του. Τώρα πλέον ο άντρας μου ζει στην Κρήτη, αν μάθω, λοιπόν, ότι έχει μια κοπέλα και θέλει να παντρευτεί, θα χαρώ πραγματικά», είχε πει σε μία από τις συνεντεύξεις της.

Breakfast@star: Πρεμιέρα για Χατζίδου-Παύλου: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ»

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για την απόφασή της να πει «ναι» στην πρόταση του Star, και από σήμερα και καθημερινά στις 08.45 θα τη βλέπουμε στο Breakfast@star.

Η ομάδα του Breakfast@star

Η ομάδα του Breakfast@star

«Ήταν μια αναλαμπή. Σκέφτηκα ότι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσω, αυτό που τόσα χρόνια με περιτριγυρίζει και εγώ έλεγα όχι. Θεωρώ ότι ρόλο έπαιξε η καλή σχέση με τον σύζυγό μου στο να επιλεχθώ για την εκπομπή», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top