Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ο αδελφός της θα ζητήσει την επιμέλειά της

Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Στο νοσοκομείο παραμένει η 10χρονη Μαρκέλλα, η αρπαγή της οποίας συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τη μυστηριώδη γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά που  φέρεται να άρπαξε τη μικρούλα και μετά από περίπου 48 ώρες την άφησε ελεύθερη σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμαριά. Την ίδια ώρα, ο αδελφός της, προτίθεται να ζητήσει την επιμέλεια της μικρής, αν οι αρχές κρίνουν πως το οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο μεγαλώνει δεν είναι ασφαλές. 

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε

Την εμπλοκή της γυναίκας με τα κόκκινα μαλλιά, επιβεβαίωσε στον ΑΝΤ1 και η συνήγορος του αδελφού της Μαρκέλλας. 

«Φυσικά και υπάρχουν τα στοιχεία, όμως δεσμευόμαστε ότι η υπόθεση είναι σε προανάκριση και πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα», είπε η Ανθούλα Ανάσογλου.

Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Στο στόχαστρο της αστυνομίας ένα ζευγάρι

Όσον αφορά το παιδί, είπε πως παραμένει υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο, ότι είναι καλά στην υγεία της, αλλά δεν επιτρέπεται σε κανέναν να την επισκεφτεί. 

Σήμερα μάλιστα ο αδελφός τη θα έχει ακρόαση από την Εισαγγελία, ώστε να εξεταστεί ως πιθανός κηδεμόνας της μικρής, στην περίπτωση που κινδυνεύσει η κηδεμονία της μητέρας της. 

Θεσσαλονίκη: «Η Μαρκέλλα έδειχνε χαμένη και έκλαιγε με σπασμούς»

Επίσης σύμφωνα με τη δικηγόρο του νεαρού, υπάρχουν βίντεο που εξετάζονται από όλη την οικογένεια και σύντομα θα υπάρχουν απαντήσεις ως προς το ποια είναι η γυναίκα που άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα και γιατί. 

«Είναι γνωστή. Είναι από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον», κατέληξε η δικηγόρος.

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη- «Θέλω να πάω σπίτι μου»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 είπε πως «τα πράγματα μπορεί να είναι πιο δύσκολα από ό,τι περιμένουμε», συμπληρώνοντας πως υπάρχουν στοιχεία που δεν αποκαλύπτονται για να προστατευτούν τα προσωπικά δεδομένα της μικρής. 

Θεσσαλονίκη – Αρπαγή 10χρονης Μαρκέλλας: Αναφορά στον εισαγγελέα ανηλίκων

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από την μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας. Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top