Θεσσαλονίκη – Αρπαγή 10χρονης Μαρκέλλας: Αναφορά στον εισαγγελέα ανηλίκων

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη γυναίκα που την άρπαξε

Αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», ώστε να γίνει κοινωνικός έλεγχος της ζωής της 10χρονης Μαρκέλλας μέχρι και την απαγωγή της, την περασμένη Πέμπτη. 

Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Στο στόχαστρο της αστυνομίας ένα ζευγάρι

Όπως είπε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κ. Γιαννόπουλος, ο έλεγχος αυτός θα τρέξει παράλληλα με αυτόν της αστυνομίας και θα εκτιμηθούν από την Εισαγγελία και οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσης της μικρής Μαρκέλλας. 

Θεσσαλονίκη: «Η Μαρκέλλα έδειχνε χαμένη και έκλαιγε με σπασμούς»

Παράλληλα, ο κ. Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στο κοντινό περιβάλλον της οικογένειας της μικρής. 

Συγκλονιστική μαρτυρία: Είχαν βάλει στη 10χρονη Μαρκέλλα χειροπέδες!

«Μεταφέραμε τις πληροφορίες στην Αστυνομία και ελπίζουμε να τελειώνει το μαρτύριο του παιδιού. Υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας και των γειτόνων, οι οποίες ελπίζουμε να τεκμηριωθούν και να τελειώνει η ιστορία», είπε ο κ. Γιαννόπουλος και συνέχισε:

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη- «Θέλω να πάω σπίτι μου»

«Οι έρευνες στρέφονται στο κοντινό περιβάλλον της οικογένειας. Υπήρξαν τηλεφωνήματα στην ευρωπαϊκή γραμμή 116111 που δόθηκαν πληροφορίες και οι οποίες μεταβιβάστηκαν στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση. Ήταν πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου».  

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των αρχών για τη διαλεύκανση της εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας. Οι αξιωματικοί εξετάζουν οπτικοακουστικό υλικό στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, από την ημέρα που εξαφανίστηκε το παιδί, όσο και από την ημέρα που βρέθηκε το Σάββατο, στην περιοχή της Καλαμαριάς. 

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά»

Μάλιστα αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ πως η μυστηριώδης γυναίκα που φέρεται να την άρπαξε από το σχολείο, έχει ταυτοποιηθεί, καθώς η Μαρκέλλα φέρεται να την αναγνώρισε. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι έρευνες επικεντρώνονται σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της μικρής Μαρκέλλας. 

Εξαφάνιση Θεσσαλονίκη: Μια γυναίκα φώναξε τη Μαρκέλλα μετά το σχόλασμα

Η παρουσία της γυναίκας φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο, σε κανένα από τα βίντεο η εν λόγω γυναίκα-ηλικίας περίπου 40 ετών- δε βρίσκεται μαζί με την Μαρκέλλα. Κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν να περπατά κοντά στο σημείο εξαφάνισης της ανήλικης την ώρα που αυτή σχόλασε από το σχολείο. Επίσης έχει καταγραφεί σε βίντεο στην περιοχή της οδού Θ. Σοφούλη την ώρα εύρεσης της 10χρονης.

Προς το παρόν είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top