Αρπαγή Μαρκέλλας: «Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για το παιδί»

Τι ισχυρίστηκε η 33χρονη στην απολογία της

Αρνείται κατηγορηματικά ότι ασέλγησε σε βάρος της δεκάχρονης Μαρκέλλας, η 33χρονη κατά την απολογία της, επιμένοντας ότι πήρε το παιδί για να το φροντίσει. 

«Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την Μαρκέλλα σε καμία περίπτωσή για ανήλικα παιδιά. Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα», φέρεται να είπε ενώπιον της ανακρίτριας η 33χρονη, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο δικηγόρος της στο Facebook. 

Η κατηγορούμενη φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε πως δε θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί και θα τη γύριζε στην οικογένειά της. Ωστόσο, θόλωσε όταν είδε ότι η υπόθεση πήρε τόση δημοσιότητα και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία την κατάσταση. 

Στο ερώτημα γιατί έσπασε το κινητό και τον υπολογιστή της, η 33χρονη απάντησε ότι πανικοβλήθηκε, φοβήθηκε ότι θα εντοπισθεί από την αστυνομία και γι' αυτό το έκανε. 

Η 33χρονη έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας στις 10:40, με τους αστυνομικούς να τη φυγαδεύουν και να τη βάζουν στο κτίριο από την πίσω πόρτα. 

Αδελφός Μαρκέλλας: «Δεν είναι άρρωστη, είναι παιδόφιλη»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Βασίλη Νουλέζα, η 33χρονη δε αποδέχεται τις κατηγορίες της ασέλγειας σε βάρος της δεκάχρονης.

«Ήρθαμε να απολογηθούμε και να πούμε την αλήθεια, η οποία αποδεικνύεται και με έγγραφα. Δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, καμία κακοποίηση, καμία προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας της ανήλικης», σημείωσε ο κ. Νουλέζας.

«Πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ Νουλέζα - Κούγια

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τον «πόλεμο» δηλώσεων μεταξύ Νουλέζα - Κούγια.

Ο κ. Νουλέζας επιτέθηκε στον Αλέξη Κούγια για τους ισχυρισμούς του ότι του ζητήθηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός με χρήματα από την πλευρά της κατηγορούμενης.

«Είναι αντιδεοντολογικό και ανήθικο να δημοσιοποιούμε το περιεχόμενο μιας ιδιωτικής συνομιλίας. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έγινε οποιαδήποτε οικονομική πρόταση. Έγινε μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Κούγια για τις επιθέσεις που δέχομαι στα τηλεοπτικά κανάλια. Τη συνάντηση ανέβαλα εγώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Είναι πάρα πολύ άδικο για τα προσχήματα και για το βωμό της δημοσιότητας που πάντοτε επιδιώκει, να γίνονται επιθέσεις σε βάρος συναδέλφου», τόνισε ο κ. Νουλεζας.

Ο «πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ των δύο δικηγόρων είχε ξεσπάσει από νωρίς το πρωί.  

Υπόθεση Μαρκέλλας: Η πλευρά της 33χρονης πρότεινε εξωδικαστικό συμβιβασμό

«Μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της 10χρονης, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι αν η οικογένεια της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής», είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Κούγιας.

Γιαγιά Μαρκέλλας: «Τη μέρα που την άρπαξαν είχα κακό προαίσθημα»

Όπως είπε, αυτή η εξέλιξη ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ανησυχίες της πολιτικής αγωγής ότι πίσω από την κατηγορούμενη βρίσκεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. 

«Aν ο Τύπος, τα μέσα δεν είχαν αναδείξει με τη δημοσιοποίηση της κοπελίτσας αυτό το θέμα, ίσως η μικρή να είχε την τύχη της Μαντλίν που την ψάχνουν ακόμα οι γονείς της», συνέχισε ο κ. Κούγιας.

Μαρκέλλα: Ψυχολογικό… «ράκος» δηλώνει η 33χρονη που απολογείται σήμερα

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας απέρριψε τους ισχυρισμούς του κ. Κουγιά, ότι του ζήτησε να προχωρήσουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. 

«Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση», είπε στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Νουλέζας, εξηγώντας ότι η επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον συνάδελφό του. 

Αδερφός Μαρκέλλας: «Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα σπίτι»

«Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται, του είπα να συναντηθούμε, αλλά εγώ ακύρωσα τη συνάντηση. Δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση. Δεν μιλήσαμε για οικονομικό συμβιβασμό», είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top