Αρπαγή 10χρονης:Απορρίφθηκε το αίτημα μεταγωγής της 33χρονης στον Κορυδαλλό

Είχε ζητήσει να μεταχθεί από τις φυλακές του Ελαιώνα

Απορρίφθηκε το αίτημα που κατέθεσε η  33χρονη  που κατηγορείται για την αρπαγή δεκάχρονης  να μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Μαρκέλλα:«Σε κατάθλιψη η 33χρονη γιατί έχασε την επιμέλεια του παιδιού της»

Όπως τόνισε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star η Λευκή Γεωργάκη, θα γίνει αύριο η μεταγωγή της στο σωφρονιστικό κατάστημα στις γυναικείες φυλακές Θηβών. Προηγουμένος ο δικηγόρος της είχε πει πως στόχος τους είναι τη Δευτέρα να γίνει προσφυγή άρση της προφυλάκισης της 33χρονης ώστε να μπορέσει να βγει έξω με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Β. Νουλέζα, στις φυλακές του Ελαιώνα, όπου κρατείται τώρα, βρίσκονται κρατούμενες που έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες και άλλα βαριά ποινικά αδικήματα. 

Σε δομή φιλοξενίας και ο αδελφός της Μαρκέλλας - «Τον ζήτησε η 10χρονη»

Η 33χρονη λοιπόν φοβάται πως κινδυνεύει η σωματικής της ακεραιότητα, ακόμα και η ζωή της και γι’ αυτό ζητά τη μεταγωγή της. 

Την ίδια ώρα ενισχύονται οι σκιές γύρω από την ζωή της 33χρονης. Γείτονές της έκαναν λόγο για περίεργες συναναστροφές με πολύ ύποπτες φυσιογνωμίες. 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαρκέλλα

Άνθρωπος που μίλησε στο Mega επιβεβαίωσε αυτές τις μαρτυρίες λέγοντας:

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι, τον είδαμε κανά δυο φορές με ένα άσπρο 4Χ4 και ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη να κάνει κάτι τέτοιο μόνη της. Μάλλον το πήρε πάνω της για να σώσει κάποιον», είπε. 

Αρπαγή Μαρκέλλας: Αυτή είναι η 33χρονη κατηγορούμενη

Πάντως οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από την 33χρονη να υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να γίνουν προσαγωγές υπόπτων.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top