Μαρκέλλα:«Σε κατάθλιψη η 33χρονη γιατί έχασε την επιμέλεια του παιδιού της»

Ο συνήγορός της υποστηρίζει ότι κάνει χρήση ισχυρών ναρκωτικών

Από χρόνια βαριά κατάθλιψη, ισχυρίζεται τώρα ο δικηγόρος της, ότι πάσχει η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της δεκάχρονης Μαρκέλλας έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. 

Σε δομή φιλοξενίας και ο αδελφός της Μαρκέλλας - «Τον ζήτησε η 10χρονη»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Νουλέζας είπε πως η επιβαρυμένη ψυχολογική κατάσταση της πελάτισσάς του οφείλεται στο γεγονός ότι τον περασμένο Ιανουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της, την οποία από τότε έχει ο πρώην σύζυγός της. 

Υποστήριξε ακόμα πως η 33χρονη εκδιδόταν όχι από επιλογή, αλλά γιατί την εξανάγκαζε ο πρώην σύζυγός της και πρόσθεσε πως κάνει χρήση υπνωτικών χαπιών και ηρωίνης. 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαρκέλλα

«Η εντολέας μου εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον πρώην σύντροφό της. Δεν το έκανε από οικονομική ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της την οποία πήρε ο πρώην σύζυγός της και έπεσε σε κατάθλιψη. Παίρνει σκληρά ναρκωτικά και ζάναξ», είπε. 

Όσον αφορά στην αρπαγή της δεκάχρονης, ο κ. Νουλέζας είπε πως η 33χρονη πήγε εκεί για να συναντήσει λίγο από κοντά το κοριτσάκι για το οποίο ήξερε πως, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, μεγαλώνει σε ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον. 

Αρπαγή Μαρκέλλας: Αυτή είναι η 33χρονη κατηγορούμενη

Οι δυο τους περπάτησαν λίγο, της έδωσε να φάει και να πιει πορτοκαλάδα. Στο ρόφημα αυτό, σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομίας, η 33χρονη φέρεται να έριξε υπνωτικά χάπια, ενώ η ίδια παραδέχθηκε ότι της έδωσε κοκαΐνη για να την… ξυπνήσει. 

Νουλέζας: «Αν αποδειχθεί πως υπάρχει θέμα παιδικής πορνογραφίας θα παραιτηθώ»

Παράλληλα ο Βασίλης Νουλέζας είπε πως αν αποδειχθεί πως υπάρχει θέμα παιδικής πορνογραφίας, ο ίδιος θα παραιτηθεί αμέσως από την υπόθεση. 

Αρπαγή Μαρκέλλας: Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας βλέπουν οι αρχές

«Όσον αφορά στο κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε για να αποτρέψει την σύλληψή της και να πάει στην Θεσσαλονίκη και να παραδοθεί, αλλά και γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί ερωτικά και δεν ήθελε να τους εκθέσει, αλλά και ιδιωτικές φωτογραφίες της. Όχι γιατί θέλει να συγκαλύψει κάποιους. Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μία βαρύτερη περίπτωση θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως», σημείωσε ο γνωστός δικηγόρος. 

Αρπαγή Μαρκέλλας: «Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για το παιδί»

Τέλος αναφέρθηκε εκ νέου στην κόντρα του με τον Αλέξη Κούγια, επαναλαμβάνοντας πως δεν του έκανε καμία οικονομική πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top