Αρπαγή 10χρονης: «Μου λένε θα περάσεις καλά στη φυλακή», λέει η 33χρονη

Φοβάται ότι θα την λιντσάρουν στις φυλακές του Ελαιώνα

Φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα εξέφρασε για μία ακόμα φορά η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή του δεκάχρονου κοριτσιού έξω από το σχολείο του στη Θεσσαλονίκη. 

Αρπαγή Μαρκέλλας: Η 10χρονη περιέγραψε βιντεοκλήση της 33χρονης με άντρα

Η κατηγορούμενη ζήτησε να μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και όχι στις φυλακές του Ελαιώνα, αίτημα όμως που απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Β. Νουλέζα, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, η 33χρονη φοβάται ότι θα την λιντσάρουν μέσα στη φυλακή οι άλλες κρατούμενες. 

Αρπαγή 10χρονης:Απορρίφθηκε το αίτημα μεταγωγής της 33χρονης στον Κορυδαλλό

«Γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό μου. Είναι σίγουρο ότι θα δεχτώ επίθεση. Ήδη στα κρατητήρια μου απευθύνουν απειλές λέγοντάς μου: Θα περάσεις καλά», φέρεται να του είπε η κατηγορούμενη, ενώ ο ίδιο πρόσθεσε:

«Εκτίθεται πλέον σε άμεσο και σοβαρό κίνδυνο η ζωή και η σωματική ακεραιότητά της».

Μαρκέλλα:«Σε κατάθλιψη η 33χρονη γιατί έχασε την επιμέλεια του παιδιού της»

Την ίδια ώρα η δεκάχρονη, η οποία φιλοξενείται σε δομή μαζί με τον μικρότερο αδελφό της προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και να θυμηθεί όσα περισσότερα μπορεί για να βοηθήσει τις έρευνες. 

Ήδη, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως τις μέρες που την είχε πάρει η 33χρονη, εκείνη έκανε βιντεοκλήση με ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο και ερευνάται. 

Σε δομή φιλοξενίας και ο αδελφός της Μαρκέλλας - «Τον ζήτησε η 10χρονη»

Πάντως η κατηγορούμενη το αρνείται πεισματικά, λέγοντας ότι δεν είχε επικοινωνία με κανέναν και πως ίσως αυτά που είπε η μικρή να είναι εικόνες που της προκάλεσαν τα υπνωτικά χάπια που της είχε δώσει. 
Κόντρα Κούγια – Νουλέζα

Παράλληλα, φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στον δικηγόρο της 33χρονης, Β. Νουλέζα και του δικηγόρου της οικογένειας της δεκάχρονης Α. Κούγια. 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαρκέλλα

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στο Mega, δήλωσε αγανακτισμένος με όσα δηλώνει ο συνάδελφός του σχετικά με την πελάτισσά του. 
Επανέλαβε τις υποψίες του για ύπαρξη κυκλώματος παιδοφιλίας πίσω από την 33χρονη, τονίζοντας πως οι κινήσεις της κατηγορούμενης οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. 

Αρπαγή Μαρκέλλας: Αυτή είναι η 33χρονη κατηγορούμενη

«Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας εμείς. Το μόνο που έχουμε είναι αυτά που λέει ο συνήγορος και η πελάτισσά του. Τι να πούμε άλλο εμείς όταν η ίδια έχει παραδεχτεί μακιγιάζ, χορήγηση κοκτέιλ ναρκωτικών, καταστροφή του σκληρού δίσκου και ότι έχοντας τρεις μέρες το κοριτσάκι στα χέρια της προσέφερε θεάρεστη πράξη», είπε και πρόσθεσε:

«Η δικαιοσύνη θα ερευνήσει όλα τα αντικειμενικά στοιχεία. Μετά από δυο μήνες περίπου θα έχουμε απαντήσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top