Θεσσαλονίκη - Πατέρας φοιτήτριας στο Star: Δε διοργανώθηκε κανένα πάρτι!

Η ανακοίνωσή της οικογένειας της 26χρονης κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου

Την αποκατάσταση της αλήθειας ζητά η οικογένεια της 26χρονης φοιτήτριας, -η οποία είναι κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης-, σχετικά με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, λίγες ώρες μετά από πάρτι που διοργάνωσε στη βίλα του πατέρα της στο Πανόραμα για να γιορτάσει την επιστροφή της από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με αυτά, η 26χρονη φέρεται να μη μπήκε σε καραντίνα, μετά την επιστροφή της από το εξωτερικό, αντ’ αυτού να διοργάνωσε πάρτι και να ήρθε σε επαφή με κόσμο. 

Η απάντηση της Θεοδωρίδου στις φήμες ότι η κόρη της διέσπειρε τον κορωνοϊό

Δεν επεβλήθη στη φοιτήτρια κανένα πρόστιμο, ούτε διοργανώθηκε κανένα πάρτι

Όπως επισημαίνει η οικογένεια σε ανακοίνωσή της, η 26χρονη όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ που βγήκε θετικό, με πολύ χαμηλό ιικό φορτίο. Ο ΕΟΔΥ της συνέστησε 14ήμερη καραντίνα, την οποία η 25χρονη τηρεί στο ακέραιο. Δεν επεβλήθη στη φοιτήτρια κανένα πρόστιμο, ούτε διοργανώθηκε κανένα πάρτι (με 30 μάλιστα καλεσμένους), ούτε στο σπίτι της στο Πανόραμα, ούτε αλλού. Η οικογένεια επίσης τονίζει ότι το κορίτσι έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 2 Ιουνίου και πάρτι είχε διοργανωθεί  στο Πανόραμα, στις 31 Μαϊου, από άγνωστο στην οικογένεια πρόσωπο.

Την ίδια ώρα και ο πατέρας της Χριστιάνας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star ξεκαθαρίζει:  «Η κόρη μου είναι φοιτήτρια στο Λονδίνο. Αρχές Μαΐου νοσεί με ήπια συμπτώματα αοσμίας, αγευσίας και κάποιες μέρες είχε και δέκατα. Αυτό τελειώνει 18 –19 Μαΐου, φεύγουν τα συμπτώματα. Δεν πήγε σε νοσοκομείο, φοβόταν. Ήθελε να έρθει (σ.σ. Ελλάδα). Την 1η Ιουνίου επιστρέφει από Λονδίνο μέσω Σόφιας».

«Τι είμαστε; Ηλίθιοι είμαστε να κάνουμε πάρτι με πυροτεχνήματα, ενώ έχει ένας άνθρωπος κορωνοϊό; Δηλαδή δεν ντρέπονται για όλα αυτά που λένε; Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ όπως και όλοι μας, γιατί είναι άδικο... Να κάναμε το πάρτι με πυροτεχνήματα και όλα αυτά, να πω ναι, κάναμε τη βλακεία. Μα δεν έγιναν όλα αυτά» προσθέτει ο πατέρας της 26χρονης.
 

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Η οικογένεια εκφράζει καταρχήν την έντονη απαρέσκειά της για το επίπεδο των αρχικών δημοσιευμάτων, τα οποία θα ήσαν παντελώς διαφορετικά ( και πιθανότατα δεν θα είχαν γίνει καθόλου) εάν οι συντάκτες τους, τηρώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία και τον νόμο, έκαναν μία απλούστατη, στοιχειώδη, διασταύρωση της “είδησης”, η οποία δυστυχώς αναπαρήχθη ακρίτως εν συνεχεία, χωρίς διασταύρωση και πάλι αλλά και με ακόμη περισσότερες στρεβλώσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Η αλήθεια λοιπόν έχει ως εξής : Η φοιτήτρια – κόρη της οικογενείας έφθασε στη Θεσσαλονίκη στις 02.06.2020 και αμέσως υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια, με πρωτοβουλία του πατέρα της, (υπεβλήθη) και σε δεύτερο, μοριακό τεστ, το οποίο βγήκε θετικό, με πολύ χαμηλό ιικό φορτίο, κατ’ ουσίαν ακίνδυνο παντελώς για μετάδοση, λόγος για τον οποίον ήταν απολύτως ασυμπτωματική. Ο ΕΟΔΥ, στον οποίον αναφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή τα παραπάνω, της συνέστησε 14ήμερη καραντίνα, την οποία τηρεί στο ακέραιο, πληροφορώντας την συγχρόνως πως δε διατρέχει κίνδυνο να νοσήσει ούτε και να μεταδώσει τη νόσο. Είναι ψευδές ότι της επεβλήθη οποιοδήποτε πρόστιμο (5.000 ευρώ ή άλλο ) ή ότι την επισκέφθηκαν οι Αρχές. Δε διοργανώθηκε επίσης κανένα πάρτι (με 30 μάλιστα καλεσμένους ), ούτε στο σπίτι της στο Πανόραμα, ούτε αλλού και βεβαίως ούτε και στον οικισμό Σταυρονικήτα, όπου σημειωτέον δεν έχει καν σπίτι εκεί η οικογένεια. 

Σήμερα, μόλις, έγινε γνωστό στην οικογένεια ότι είχε διοργανωθεί ένα πάρτι στο Πανόραμα, στις 31.05.2020, από άγνωστο όμως στην οικογένεια πρόσωπο, και πάντως πριν την έλευση της κόρης τους, στις 02.06.2020, και παρά ταύτα κάποιοι απέδωσαν το πάρτι αυτό, παντελώς ψευδώς, στην κόρη τους.

Είναι ψευδές επίσης πως συγγενικό πρόσωπό της εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς τα ελάχιστα άτομα με τα οποία ήρθε αυτή σε επαφή, όπως βεβαίως και οι οικείοι της, έχουν υποβληθεί ήδη σε τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν βγει αρνητικά.

Μετά από τα παραπάνω, γίνεται ευχερώς αντιληπτό ότι πρόκειται για μίαν αναληθή είδηση που σπιλώνει βάναυσα και αδίκως συνειδήσεις και υπολήψεις όχι μόνον της ίδιας τη νεαρής φοιτήτριας αλλά και των οικείων της. Η οικογένεια επιφυλάσσεται αυτονόητα για κάθε δικαίωμά της εάν ιδίως δεν υπάρξει άμεση αποκατάσταση».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top