Θεσσαλονίκη: «Ο 32χρονος φοβόταν τον πατέρα του, οι καβγάδες ήταν συνεχείς»

Φίλη της οικογένειας αποκαλύπτει τι της είχε πει ο παιδοκτόνος

Για καθημερινούς καβγάδες και περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας μίλησε φίλη της οικογένειας του 32χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε την Κυριακή από τον ίδιο του τον πατέρα. 

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Η γυναίκα, η οποία είναι γειτόνισσα και είχε βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε καβγάδες και βίαια περιστατικά μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε, ο 32χρονος ήταν ένα ευαίσθητο παιδί, μοναχικό, χωρίς φίλους, το οποίο ένιωθε παραμελημένο και την περισσότερη ώρα της ημέρας έμενε με τη μητέρα του, καθώς ο πατέρας εργαζόταν και η αδελφή του σπούδαζε. 

Τραγωδία Θεσσαλονίκη: «Δε θυμάμαι πόσες φορές τον πυροβόλησα»

«Η μητέρα ήταν συνέχεια μαζί του. Του συμπεριφερόταν σαν μικρό παιδάκι, δεν τον άφηνε μόνο του. Εμείς του συμπεριφερόμασταν σαν να μην είχε τίποτα. Ήταν πολύ ήσυχο παιδί», είπε. 

Ωστόσο οι καβγάδες ήταν καθημερινοί. 

«Τώρα τελευταία δεν ήταν τόσο συχνοί οι καβγάδες, όπως στο παρελθόν. Πολλές φορές είχα πάει να τους χωρίσω, να σταματήσει ο καβγάς. Ο 32χρονος φοβόταν τον πατέρα του όταν ήταν μικρός. Τώρα τελευταία δεν τον φοβόταν, αλλά ήταν πιο κοντά με τη μητέρα του», είπε. 

Την περασμένη Κυριακή ήταν αυτή που άκουσε τις φωνές της μητέρας και είδε το θύμα να την απειλεί με ένα σιδερένιο λοστό. Άνοιξε την αυλόπορτά της, πρόσφερε καταφύγιο στη μητέρα και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Το κακό όμως είχε γίνει. 

«Ο πατέρας είχε πει στη σύζυγό του ότι έχει πολλά προβλήματα υγείας και θα φύγει από τη ζωή, αλλά πριν φύγει θα πάρει μαζί του και τον γιο του για να μην είναι βάρος στη σύζυγο και στην κόρη του», συνέχισε η φίλη της οικογένειάς. 

Η ίδια συγκλονισμένη  είπε πως το θύμα ήταν ένα καλό και ευαίσθητο παιδί, που δεν του άξιζε τέτοιο τέλος. Όμως η ζωή έχει αποφασίσει άλλα και εκείνη όπως είπε θα σταθεί στο πλευρό της μητέρας και της αδελφής που πλέον κουβαλάνε μόνες τους τον σταυρό 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top