Κορωνοϊός: «Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ ότι η οικογένειά μου είχε τον ιό»

Αποκλειστικά στο Star ασθενείς που ανάρρωσαν από την πανδημία

Πάσχα στο σπίτι της θα κάνει η αγιογράφος από τη Μύκονο που ήταν θετική στον κορωνοϊό, καθώς πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο νησί της. Η μητέρα της μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου. 

Κορωνοϊός: Στους 103 οι νεκροί στη χώρα μας - Κατέληξε 57χρονη στο ΑΧΕΠΑ

H 42χρονη αγιογράφος από τη Μύκονο πάλεψε 10 ημέρες με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία. Ήταν το δεύτερο κρούσμα στο νησί και σήμερα χαμογελά και πάλι, αφού κατάφερε να βγει νικήτρια.

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στη Μύκονο

«Η αγάπη όλων σας και οι προσευχές σας με βοήθησαν να λύσω ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει. Ο Χριστός και η Παναγία ήταν στο πλάι μου, οι γιατροί στο «Σωτηρία» και η άμεση αντίδραση του κέντρου υγείας, με βάζουν σήμερα στο αεροπλάνο επιστροφής στο νησί, έχοντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ του κορωνοϊού», δήλωσε η 42χρονη. 

Στο πλάι της όλες αυτές τις ημέρες ήταν οι δικοί της άνθρωποι που επικοινωνούσαν μαζί της τηλεφωνικά, όσο εκείνη τους καθησύχαζε  ότι θα βγει νικήτρια.

Συγκλονίζει η μαρτυρία ασθενή με κορωνοϊό μέσα από το νοσοκομείο 

«Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ ότι μέλη της οικογένειάς μου είχαν τον ιό»

Μία άλλη ασθενής από κορωνοϊό σήμερα δακρύζει από χαρά. Η Διονυσία ήταν η πρώτη που νόσησε στην οικογένεια της και μετέδωσε την ασθένεια στον σύζυγό της, την αδερφή της και τους γονείς της. Η περιγραφή της για τα όσα έζησε παλεύοντας η ίδια, αλλά και οι δικοί της  άνθρωποι με τον κορωνοϊό συγκλονίζει.

Ασθενής με κορωνοϊό: «Προσευχόμαστε να περάσει αυτός ο εφιάλτης»

«Ήταν για μένα ένα σοκ, γιατί ήταν όλα μαζί. Το έμαθα από τον σύζυγό μου, ο οποίος μου είπε ότι είναι θετικός. Είχε ο μπαμπάς μου και η μαμά μου κάποια συμπτώματα, οπότε δεν ήξερα πως να διαχειριστώ το συγκεκριμένο… Ήμουν και δεν ήμουν ψύχραιμη… Έφευγε ο άντρας μου να πάει στο νοσοκομείο, οπότε ήξερα ότι μπορεί να μείνει μέσα.

Μετά είχα να διαχειριστώ το θέμα των γονιών μου. Ήταν αργά το βράδυ όταν έγινε όλο αυτό. Μίλησα με τον ΕΟΔΥ να μου λένε ότι πρέπει οπωσδήποτε, επειδή είναι μεγάλοι άνθρωποι, να πάνε στο νοσοκομείο», περιγράφει στο Star η πρώην ασθενής με κορωνοϊό. 

Η Διονυσία αναφέρθηκε και στα πρώτα συμπτώματα που είχε. Στην αρχή είχε πόνους στο στομάχι και η ίδια πίστευε ότι έχει κρυώσει. Μετά, όπως περιγράφει, είχε πόνους στην πλάτη και μετά από τρεις ημέρες άρχισε να ανεβάζει πυρετό, ο οποίος έφτασε μέχρι 38. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top