Συγκλονίζει η μαρτυρία ασθενή με κορωνοϊό μέσα από το νοσοκομείο 

Αποκλειστικά στο Star 48χρονος από την Πάτρα

Ένας άνδρας 48 ετών θετικός στον κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση. Μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται περιγράφει στην Τασούλα Παπανικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πώς άλλαξε  η κλινική του εικόνα από τη μία στιγμή στην άλλη. 

Κορωνοϊός: 101 θάνατοι και 2.170 κρούσματα στην Ελλάδα

Ο εφιάλτης του κορωνοϊού ξεκίνησε για τον Κώστα την περασμένη Τέταρτη, όταν επιστρέφοντας από τη δουλειά στο σπίτι του αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ είχε και δέκατα. Τα παυσίπονα δεν έφεραν βελτίωση και πήρε την απόφαση να πάει στο σημείο αναφοράς στην Πάτρα

Όπως αναφέρει, πήγε μόνος του στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και τελικά διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό. «Αρχίζω και μπαίνω στα δύσκολα από σήμερα. Δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση», τονίζει.

Κορωνοϊός: Ασθενείς βγαίνουν νικητές από τις ΜΕΘ και χειροκροτούνται

«Από εκεί και πέρα, επειδή μελέτησα αρκετά και είδα και τα δικά μου συμπτώματα, βλέπω ότι αυτή η νόσος είναι αρκετά ύπουλη και έτσι συνέβη και σε μένα. Τη Δευτέρα θέλησα να πάω για αξιολόγηση πάλι στο νοσοκομείο στο Ρίο και ευτυχώς που ήρθα εδώ, γιατί έπεσε το οξυγόνο. Και ενώ αισθάνομαι υπέροχα, είμαι μία χαρά, δεν είχα τίποτα, το οξυγόνο έπεφτε. Είναι αυτό που κάνει η νόσος, είναι ότι δεν αισθάνεσαι ότι έχεις κάτι και πεθαίνεις… Σκας!», αποκαλύπτει ο Κώστας μέσα από το νοσοκομείο.

Θετική στον κορωνοϊό 18χρονη από τον οικισμό της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα 

Στα 31 κρούσματα κορωνοϊού στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα προστέθηκε σήμερα ακόμη ένα κρούσμα. Πρόκειται για ένα κορίτσι 18 ετών. Μάλιστα, το πρώτο τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό, όμως, μετά από λίγα 24ωρα εμφάνισε συμπτώματα και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Επιθέσεις από Ρομά θετικούς στον κορωνοϊό καταγγέλουν νοσηλευτές στη Λάρισα

Ο 25χρονος σύζυγός της είναι και αυτός θετικός και βρίσκεται στο ειδικό κέντρο «Αρωγή» και περιγράφει αποκλειστικά στο Star πώς αντέδρασαν οι συγγενείς του όταν έμαθαν ότι έχει κορωνοϊό. Όπως αναφέρει, όλη η οικογένειά του τρόμαξαν όταν άκουσαν το νέο, ενώ υπογραμμίζει ότι δεν είχε κάποιο σύμπτωμα.

Συναγερμός για γηροκομεία και οικισμούς Ρομά: Νέο κρούσμα στη Λάρισα

«Να φοβούνται αυτοί που έχουν προβλήματα υγείας με την καρδιά τους και αυτά. Εμείς τώρα που είμαστε  20 και 30 ετών ο καθένας και μικρότεροι σε ηλικία, δεν υπάρχει φόβος», πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top