Κορωνοϊός: Και δεύτερος ναυτικός του «Ελ. Βενιζέλος» στο νοσοκομείο

Σήμερα τα αποτελέσματα του υπόλοιπου πληρώματος

Ένας 34χρονος Ινδονήσιος, μέλος του πληρώματος του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος» μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης από σκάφος του Λιμενικού στο νοσοκομείο, καθώς νοσεί από κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Έτσι δε μεταφέρουμε τον ιό στο σπίτι με τα ψώνια

Ασθενοφόρο περίμενε στη μαρίνα Ζέας και από εκεί παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στο «Αττικό» νοσοκομείο.

Πριν από τρεις μέρες είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο κι ένα 72χρονος Ελβετός. Το πλοίο παραμένει σε αγκυροβόλιο ανοιχτά του λιμανιού του Πειραιά, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα δέσει στο λιμάνι ή θα σηκώσει άγκυρα και θα αποπλεύσει. 

Το μήνυμα μέσω Star του βουλευτή της ΝΔ Κέλλα που νίκησε τον κορωνοϊό

Στο πλοίο έχουν εντοπιστεί 20 επιβεβαιωμένα κρούσματα μετά από έλεγχο που έγινε σε 28 μέλη του πλοίου, τα οποία εμφάνισαν συμπτώματα. 
Χθες κλιμάκια του ΕΟΔΥ πήραν δείγματα από τα υπόλοιπα 363 μέλη και σήμερα αναμένονται να βγουν τα αποτελέσματα. 

Γιος θύματος από κορωνοϊό: «Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε!»

Σύμφωνα με πληροφορίες το πλοίο είχε καταπλεύσει στο Τσεσμέ της Τουρκίας και οι αρχές ενημέρωσαν ότι θα επιτρέψουν την αποβίβαση μόνο των Τούρκων. Ο πλοίαρχος αρνήθηκε και άλλαξε ρότα για τον Πειραιά.

Είχε ναυλωθεί από Τούρκους επιχειρηματίες για να λειτουργήσει ως πλωτό ξενοδοχείο στην Ισπανία, ενώ μετέφερε Τούρκους τεχνίτες από την Τουρκία στο Καντίθ για την ανακατασκευή του κρουαζιερόπλοιου της Royal Caribbean.

Με μέτρο πωλούνται οι μάσκες και τα αντισηπτικά στα φαρμακεία

Στην επίσημη ενημέρωση έγινε λόγος για κρουαζιερόπλοιο στην Ακτή Μιαούλη και τώρα ερευνάται α το επιβατικό – οχηματαγωγό δηλώθηκε σαν κρουαζιερόπλοιο κι αν ναι για ποιους λόγους.

Κορωνοϊός: 82 νέα κρούσματα- Στους 49 οι νεκροί στην Ελλάδα

Το πλοίο βρίσκεται αρόδου στο λιμάνι του Πειραιά από τις 21 Μαρτίου με 382 μέλη πληρώματος, διαφόρων εθνικοτήτων, ανάμεσά τους και 36 Έλληνες, 150 Τούρκοι, 82 Ουκρανοί, 83 Ινδονήσιοι, όπως επίσης από Βουλγαρία, Καζακστάν κ.λπ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top