Το μήνυμα μέσω Star του βουλευτή της ΝΔ Κέλλα που νίκησε τον κορωνοϊό

«Μείνετε σπίτι, ο ιός είναι ύπουλος»  

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε επί 14 ημέρες σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο της Λάρισας. Από το σπίτι του πλέον στέλνει, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το δικό του μήνυμα για την καταπολέμηση της πανδημίας. 

Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας-Τι είπε στο STAR

«Με τη βοήθεια του Θεού μετά από μια μάχη 15 ημερών είμαι και σήμερα κοντά σας πάλι νικητής και θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους εργαζόμενους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας αλλά και σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας που δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα για να κρατήσουν την πατρίδα όρθια» τόνισε ο κ. Κέλλας, o oποίος πρόσθεσε: «Ο εχθρός είναι ύπουλος, ο εχθρός είναι επικίνδυνος αλλά δεν είναι ανίκητος. Μείνετε όλοι στο σπίτι. Εγώ κέρδισα αυτή τη μάχη, θα την κερδίσουν κι άλλες χιλιάδες συμπολίτες μας αλλά και σε όλο τον κόσμο».

Κατέληξε στο μήνυμά του μέσω του Star:   

«Πάσχα έχουμε κάθε χρόνο, αρνί τρώμε κάθε μέρα, θα φάμε και φέτος και θα το φάμε στο σπίτι μας. Μείνετε σπίτι ώστε να είμαστε την επόμενη μέρα όλοι μαζί ξανά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top