Βαλεντίν: Η γυναίκα που την έχει στη Γαλλία είναι η βιολογική της μητέρα

Βρισκόταν στη Γαλλία από το 2015

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Επίσημη ενημέρωση στις ελληνικές αρχές έστειλε η γαλλική αστυνομία για την εξέταση της γυναίκας που υποστήριζε ότι είναι η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν. 

Υπόθεση Βαλεντίν: Το ταξίδι για Νορβηγία και η πτήση που χάθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η οποία έκανε συνεντεύξεις τόσο στη γυναίκα όσο και στο 7χρονο κορίτσι, πρόκειται αναμφίβολα για τη μητέρα της μικρής Βαλεντίν, η οποία βρισκόταν στη Γαλλία από το 2015. 

Όπως μάλιστα αναφέρουν, η γυναίκα μιλά και γράφει άπταιστα γαλλικά, ενώ έχει ξεκινήσει και τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να γραφτεί το παιδί σε γαλλικό σχολείο.

Η μικρή Βαλεντίν έδωσε πληροφορίες στις Αρχές για το πώς έφτασε στη Γαλλία, ενώ η μητέρα ζήτησε να μην κοινοποιηθεί πουθενά η διεύθυνση κατοικίας της.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Γάλλους, το παιδί βρίσκεται σε οικογενειακό περιβάλλον συνεπώς δεν χρειάζεται να επιληφθούν οι υπηρεσίες πρόνοιας της Γαλλίας. Σχετικά με την ψυχολογία της μικρής, αναφέρουν ότι είναι χαρούμενη και υγιής. 

«Έσπασε» ο πατέρας της Βαλεντίν - «Έχω μετανιώσει για ό,τι έκανα»

Αν οι ελληνικές αρχές επιμείνουν στο θέμα του DNA αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω της δικαστικής συνδρομής, με τον αναμενόμενο χρόνο που απαιτείται για το σύνολο της διαδικασίας σε αυτές τις περιπτώσεις να ανέρχεται σε τέσσερις έως έξι μήνες.

Η εμφάνιση της γυναίκας που υποστήριζε ότι είναι η μητέρα της Βαλεντίν

Το απόγευμα της Τετάρτης, εμφανίστηκε στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι ένας άνδρας, ο οποίος είπε πως είναι δικηγόρος και εκπροσωπεί τη μητέρα της Βαλεντίν. 

Βρέθηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν: Σήμερα θα πήγαινε και ο πατέρας της

Η γυναίκα που βρέθηκε στο σπίτι, όπου διαμένει η Βαλεντίν ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της. Φέρεται να είναι ο άνθρωπος που ήρθε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο για να παραλάβει το παιδί, χρησιμοποιώντας την ταυτότητα και το διαβατήριο της θείας, γιατί η ίδια μένει παράνομα στη Γαλλία. Η δε Βαλεντίν ταξίδεψε με το διαβατήριο ενός εκ των τριών παιδιών της θείας της. 

Όπως διαπίστωσαν οι γαλλικές αρχές μέσα από συνεντεύξεις και συζητήσεις που έκαναν με τη γυναίκα και τη Βαλεντίν, διαπίστωσαν ότι πρόκειται όντως για τη βιολογική μητέρα του κοριτσιού. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top