Εξαφάνιση- Βαλεντίν: Βρέθηκε πλαστή ταύτοτητα στο σπίτι του πατέρα της

Αύριο οδηγείται στον Εισαγγελέα μαζί με έξι φίλους του

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι. Οι αστυνομικοί έχουν προσαγάγει τον πατέρα της, ο οποίος από ότι φαίνεται θα λογοδοτήσει στον εισαγγελέα.

Οι Αρχές θα οδηγήσουν το πρωί της Τετάρτης στον εισαγγελέα τον πατέρα της 7χρονης, καθώς και έξι ακόμα φίλους του, καθώς διαπιστώθηκαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, στο χώρο που διαμένουν οι επτά άνθρωποι, εντοπίστηκε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Εξαφάνιση Βαλεντίν: Ολονύχτια κατάθεση του πατέρα

Μέχρι την Τετάρτη, για τα συγκεκριμένα αδικήματα ο πατέρας της Βαλεντίν και οι φίλοι του θα κρατηθούν, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή των γαλλικών Αρχών για να ερευνήσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βρίσκεται στη Γαλλία.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση το τελευταία 24ωρο είναι ραγδαίες, καθώς ο πατέρας της 7χρονης καταθέτει στις Αρχές επί δύο μέρες.

Ο μετανάστης από το Κονγκό κατέθεσε εκ νέου, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε η κόρη του, καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν πως δεν τους είχε πει όλη την αλήθεια. Ο ίδιος κλήθηκε να δώσεις εξηγήσεις για τις δύο φορές που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, αλλά και για το ταξίδι που έκανε στη Γαλλία λίγους μήνες πριν την εξαφάνιση της Βαλεντίν.

Εξαφάνιση Βαλεντίν: Με τηλέφωνα χωρίς… ταυτότητα οι επικοινωνίες του πατέρα

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Βαλεντίν είχε εξαφανιστεί στις 23 Δεκεμβρίου από το Παγκράτι, όταν είχε πάει να ψωνίσει στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς της. Η εξαφάνισή της, όμως, δηλώθηκε την επόμενη ημέρα.

Η άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του πατέρα της, έδειξε συνομιλίες του με κινητά, χωρίς ταυτότητα, στο αεροδρόμιο. Ο δικηγόρος του πατερά της μικρούλας, δεν αποκλείει όμως, το παιδί να βρίσκεται χωρίς τη θέληση του ήδη στη Γαλλία.

Εξαφάνιση Βαλεντίν: «ΜΚΟ μου είπαν να τη δώσω για υιοθεσία»

Τα κενά στην εξαφάνιση της μικρής είναι πολλά, σύμφωνα με τις αρχές, και ο πατέρας καλείται τώρα να τα συμπληρώσει.

Δειτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top