Εξαφάνιση Βαλεντίν: «ΜΚΟ μου είπαν να τη δώσω για υιοθεσία»

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της επτάχρονης

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της επτάχρονης Βαλεντίν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το Παγκράτι τα Χριστούγεννα. 

Εξαφάνιση επτάχρονης: Μέσα στο σπίτι όπου έμενε η μικρή Βαλεντίν

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και κατήγγειλε πως άτομα από ΜΚΟ τον είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν και του είχαν προτείνει να δώσει την κόρη του για υιοθεσία. 

Όπως είπε ο πατέρας της μικρής στην Αγγελική Νικολούλη δύο φορές του έκαναν τη συγκεκριμένη πρόταση μέλη ΜΚΟ, όταν εκείνος βρισκόταν στη Μυτιλήνη, ενώ μία φορά στην Αθήνα, μέσω της πρώην συντρόφου του. 

Εξαφάνιση Βαλεντίν: Στο εξωτερικό στρέφονται οι έρευνες

«Ναι, μου πρότειναν να υιοθετήσουν την Βαλεντίν. Στη Λέσβο δυο φορές και μια στην Αθήνα. Μου έκαναν μάλιστα αυτή την πρόταση από ΜΚΟ, αλλά δε δέχτηκα γιατί είναι το μοναδικό άτομο που έχω στη ζωή μου και είπα ότι αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν», είπε στην Αγγελική Νικολούλη ο πατέρας της επτάχρονης.

Μυστηριώδης εξαφάνιση 7χρονης- Ο πατέρας της δεν τη βρήκε κι έπεσε για ύπνο

Επέμεινε πως η κόρη του εξαφανίστηκε το απόγευμα της 23ης Δεκεμβρίου 2019 στον δρόμο για το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς τους και εξέφρασε την πεποίθησή τουότι η κόρη του ζει και θα βρεθεί σύντομα. 

«Αν είχε συμβεί κάτι πολύ κακό θα το διαισθανόμουν για την κόρη μου, για το αίμα μου. Έχω την πεποίθηση ότι θα τη βρούμε», είπε.

Όσον αφορά στα σενάρια που θέλουν τον ίδιο να έστειλε την κόρη του στο εξωτερικό, αλλά και στις συναντήσει που είχε με κάποια άτομα στο αεροδρόμιο πριν χαθεί το παιδί, ο πατέρας της Βαλεντίν είπε:

Εγώ στην Ελλάδα δεν έχω προβλήματα με τον οποιονδήποτε, δε χρωστάω χρήματα για να πει κάποιος πως έχω διαφορές μαζί του, για να με εκβιάσει.

«Η απουσία της είναι ένα μεγάλο κενό. Ζητάω να με βοηθήσει ο κόσμος να βρω την κόρη μου και να σταματήσουν να με κρίνουν σαν εικόνα και εθνικότητα. Να με δουν σαν άνθρωπο και πατέρα», κατέληξε ο πατέρας της μικρής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top