Εξαφάνιση επτάχρονης: Μέσα στο σπίτι όπου έμενε η μικρή Βαλεντίν

«Βοηθήστε με να τη βρω», λέει ο πατέρας

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της επτάχρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι, όπου έμενε με τον πατέρα της. Το μικρό κορίτσι έχει να δώσει σημεία ζωής από την παραμονή των Χριστουγέννων και η αγωνία για την τύχη της έχει χτυπήσει κόκκινο. 

Μυστηριώδης εξαφάνιση 7χρονης- Ο πατέρας της δεν τη βρήκε κι έπεσε για ύπνο

Η κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στο σπίτι, όπου έμενε το μικρό κορίτσι και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες. Όλα της τα πράγματα είναι όπως τα άφησε τη μοιραία μέρα της εξαφάνισής της. 

Η σχολική της τσάντα δίπλα στο στρώμα που είχε τοποθετηθεί στο πάτωμα για να κοιμάται. Οι βαλίτσες με τα ρούχα της, τα παπούτσια της, τα λιγοστά της παιχνίδια. 

Ο πατέρας της για μια ακόμα φορά έκανε έκκληση στην εκπομπή και στις αρχές να τον βοηθήσουν να βρει την κόρη του. 

 Γίνονται έρευνες και στο εξωτερικό

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή έφτασε μια πληροφορία που οδηγεί τις έρευνες για τη μικρή Βαλεντίν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Ο ίδιος ο πατέρας της, φέρεται να ταξίδεψε στο Παρίσι στο παρελθόν και να ζούσε εκεί μια άνετη ζωή. 

Η δημοσιογράφος μάλιστα απηύθυνε έκκληση στους τηλεθεατές που εργάζονταν ή βρίσκονταν τις μέρες της εξαφάνισης της μικρής στα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας να βοηθήσουν στις έρευνες.  Και αυτό γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι ενδέχεται το παιδί να έφυγε στο εξωτερικό από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. 

Οι μαρτυρίες για τον πατέρα που κουβαλούσε μια βαλίτσα

Μάρτυρες επικοινώνησαν με την εκπομπή και είπαν ότι είδαν δύο άνδρες να βγαίνουν από το σπίτι της μικρής κουβαλώντας μια βαλίτσα. 
Ο πατέρας της Βαλεντίν ωστόσο το αρνήθηκε. 

«Δε γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τέσσερις ημέρες περίπου πριν την εξαφάνιση της κόρης μου, ήρθε εδώ μια γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μια βαλίτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγε στο σχολείο γιατί δεν είχε να φάει»

Όσον αφορά στο γεγονός ότι η μικρή είχε μέρες να πάει στο σχολείο και έλεγε στις συμμαθήτριές της ότι δε θα ξαναπάει, ο πατέρας της εξήγησε ότι αυτό έγινε γιατί δεν είχε να της δώσει φαγητό. 

«Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχαμε φαγητό να της δώσουμε και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και έχουμε υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι πως είναι ζωντανή και πως δεν της έχει συμβεί κάτι κακό», είπε συγκινημένος.

Ωστόσο ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο πατέρας είναι πολύ ενεργός στα social media, ακόμα και τώρα που αγνοείται η τύχη της κόρης του, ενώ σε αυτά εμφανίζεται μια γυναίκα με το παιδί του. 

Η επτάχρονη Βαλεντίν εξαφανίστηκε παραμονή Χριστούγεννων μετά από μια βόλτα με τον πατέρα της στο Σύνταγμα για να δουν τη στολισμένη πόλη. 

Επιστρέφοντας, ο πατέρας της την έστειλε στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, όμως το παιδί δεν επέστρεψε ποτέ. Ο ίδιος έπεσε και κοιμήθηκε γιατί όπως ισχυρίστηκε αργότερα είχε πονοκέφαλο και την επόμενη μέρα, βλέποντας ότι η μικρή δεν ήταν σπίτι, ειδοποίησε τις αρχές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top