Εξαφάνιση Βαλεντίν: Στο εξωτερικό στρέφονται οι έρευνες

Τι έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του πατέρα

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όλες τις νέες εξελίξεις για την υπόθεση εξαφάνισης της επτάχρονης Βαλεντίν.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της επτάχρονης Βαλεντίν, που τα ίχνη της έχουν χαθεί από το Παγκράτι όπου έμενε με τον πατέρα της. Το μικρό κορίτσι έχει να δώσει σημεία ζωής από την παραμονή των Χριστουγέννων και όπως δείχνουν τα νέα δεδομένα, η Βαλεντίν μεταφέρθηκε στο εξωτερικό.

Εξαφάνιση επτάχρονης: Μέσα στο σπίτι όπου έμενε η μικρή Βαλεντίν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αστυνομία έχει παραλάβει τα αποτελέσματα από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού που ανήκει στον πατέρα της επτάχρονης και τα ευρήματα αναμένουν να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Μια μέρα μετά την εξαφάνιση της Βαλεντίν, το κινητό του πατέρα ενεργοποιήθηκε στο αεροδρόμιο και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με άτομο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, όπως έδειξαν τα ευρήματα της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου.

Μυστηριώδης εξαφάνιση 7χρονης- Ο πατέρας της δεν τη βρήκε κι έπεσε για ύπνο

Τρεις ημέρες αργότερα, ο πατέρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με κάποιον στο κέντρο της Αθήνας και μετέβη ξανά στην περιοχή του αεροδρομίου. Η αστυνομία εκτιμά ότι το τηλέφωνο αυτό ενδέχεται να ανήκει σε πρόσωπο που εκδίδει πλαστά διαβατήρια.

Ταυτόχρονα, στο «μικροσκόπιο» μπαίνει και η σχέση του πατέρα της Βαλεντίν με τη Γαλλία, καθώς όχι μόνο είχε ταξιδέψει πριν την εξαφάνιση της μικρής, αλλά υπάρχει και τηλεφωνική επαφή με κάποιον που βρίσκεται εκεί.

Εξαφάνιση Νικόλα: Ποιος μίλησε μαζί του πριν χαθούν τα ίχνη του;

Η αστυνομία ζητά άρση και των δύο τηλεφώνων που επικοινώνησε ο πατέρας, ώστε να διερευνηθούν περαιτέρω και να εξεταστούν ενδελεχώς οι ταυτότητες των εμπλεκομένων.

Τέλος, σύμφωνα με τις αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής, η Βαλεντίν μεταφέρθηκε εκτός Ελλάδας, μετά το δεύτερο τηλεφώνημα στο αεροδρόμιο, στις 21 Δεκεμβρίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top