Εξαφάνιση Βαλεντίν: Ολονύχτια κατάθεση του πατέρα

Ανεπαρκείς οι απαντήσεις που έχει δώσει στους αστυνομικούς

Στα γραφεία της Γενικής Ασφάλειας βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο πατέρας της επτάχρονης Βαλεντίν, η οποία έχει να δώσει σημεία ζωής από την προπαραμονή των Χριστουγέννων. 

Οι πληροφορίες που μετέδωσε χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ επιβεβαιώθηκαν και χθες το απόγευμα τέσσερις άνδρες της ασφάλειας πήγαν στο σπίτι του πατέρα της Βαλεντίν στο Παγκράτι και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως. 

Εξαφάνιση Βαλεντίν: «ΜΚΟ μου είπαν να τη δώσω για υιοθεσία»

Ο πατέρας της μικρούλας εξετάζεται με την ιδιότητα του μάρτυρα, ωστόσο η ολονύχτια εξέτασή του, που σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής συνεχίζεται έως και αυτή την ώρα, είναι μια πρακτική που δε συνηθίζεται. 

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξαφάνιση της Βαλεντίν ζήτησαν εξηγήσεις από τον πατέρα της για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και ξανά μετά από τρεις μέρες. 

Εξαφάνιση επτάχρονης: Μέσα στο σπίτι όπου έμενε η μικρή Βαλεντίν

Αυτό που επιδιώκουν οι αστυνομικοί είναι μέσα από συμπληρωματικές καταθέσεις να «σπάσουν» το κέλυφος σιωπής του πατέρα, καθώς θεωρούν ότι κρύβει πράγματα και δεν τους έχει πει όλη την αλήθεια. 

Προς το παρόν ο πατέρας της Βαλεντίν κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του και δεν έχει δώσει ουσιαστική απάντηση σε τίποτα από όσα τον ρώτησαν οι αστυνομικοί. 

Δεν απάντησε ούτε γιατί βρέθηκε στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της κόρης του, ούτε γιατί είχε πάει στη Γαλλία λίγους μήνες πριν από την εξαφάνιση της μικρής και φυσικά δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ταυτότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνούσε στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας. 

Οι ελληνικές αρχές έχουν κινήσει διαδικασία, ώστε να συνδράμουν στις έρευνες και οι γαλλικές αρχές. Αυτό που έχουν ζητήσει είναι να βρεθεί σε ποιους ανήκουν οι γαλλικοί αριθμοί με τους οποίους επικοινωνούσε ο πατέρας της Βαλεντίν στο αεροδρόμιο και να βρεθούν τα άτομα αυτά για να εξεταστούν. Ελπίζουν έτσι, ότι πιθανόν να γνωρίζουν κάτι για την τύχη του παιδιού ή ακόμα και να γνωρίζουν πού είναι. 

Τέλος ενδέχεται να εξεταστεί ως μάρτυρας και η πρώην σύντροφος του πατέρα, η οποία βρίσκεται στη Γαλλία και φέρεται να είναι ένα από τα άτομα, που σύμφωνα με τον ίδιο, του είχαν προτείνει να δώσει τη Βαλεντίν για υιοθεσία. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top