Μυτιλήνη: Μετανάστες βεβήλωσαν εκκλησάκια στη Μόρια

Ενισχύονται τα σύνορα με 2500 συνοριοφύλακες

Καζάνι που βράζει εξακολουθεί να είναι η Μυτιλήνη, καθώς όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Μόριας στον Άρη Λάμπο, ομάδες μεταναστών βεβήλωσαν εκκλησάκια της περιοχής. Την ίδια ώρα Νέες προσλήψεις συνοριοφυλάκων ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μυτιλήνη: Συλλήψεις επτά ατόμων για συμμετοχή σε τάγματα εφόδου

Το εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης είναι κλειδωμένο, καθώς οι κάτοικοι προσπάθησαν να αποκλείσουν την είσοδο αφού πριν από λίγο καιρό άγνωστοι το βεβήλωσαν.

Καζάνι που βράζει η Μυτιλήνη - Επτά συλλήψεις για «ελέγχους» στους δρόμους

Έσπασαν τα τζαμιά, έριξαν κάτω τον τίμιο σταυρό και αναποδογύρισαν τις εικόνες, ενώ στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη, προστάτη της Μυτιλήνης, είχαν μπει μέσα για να κοιμηθούν προξενώντας φθορές.

Μυτιλήνη: Στο φως καταγγελίες για τη «γκρίζα» δράση των κυκλωμάτων  

Drones, θερμικές κάμερες και 2500 συνοριοφύλακες

Drones, θερμικές κάμερες και νέα οχήματα θα είναι τα αγρυπνά ματιά των συνόρων, σαρώνοντας όλες τις ευαίσθητες περιοχές της χωράς μας οι οποίες δοκιμάζονται κάτω από το βάρος των συνεχομένων  μεταναστευτικών ροών, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στους δρόμους 250 αστυνομικοί και ειδικοί φρουροί για μια πιο ασφαλή Αθήνα

Ύπατη αρμοστεία: επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου για να αποκλιμακωθεί η ένταση

Από την πλευρά της η «Ύπατη Αρμοστεία» του ΟΗΕ ζητάει την επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, προκειμένου να αποκλιμακωθεί η ένταση στα hot spots.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top