Μυτιλήνη: Συλλήψεις επτά ατόμων για συμμετοχή σε τάγματα εφόδου

Η έκκληση πρόσφυγα στον Νότη Μηταράκη

Για σύσταση εγκληματικής ομάδας κατηγορούνται επτά νεαροί που συνελήφθησαν στη Μόρια της Μυτιλήνης, ενώ την ίδια ώρα ένταση επικράτησε κατά την επίσκεψη του Νότη Μηταράκη στο hot spot του Κάτσικα Ιωάννινων. 

Καζάνι που βράζει η Μυτιλήνη - Επτά συλλήψεις για «ελέγχους» στους δρόμους

Στη Μυτιλήνη συνελήφθησαν επτά άνδρες νεαρής ηλικίας που αποτελούσαν τάγμα εφόδου και έκαναν περιπολίες ελέγχοντας μετανάστες. 

Η αστυνομία βρήκε κοντά τους αυτοσχέδια ρόπαλα, ξυλά και σιδερά. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Μυτιλήνη: Νεαροί με κράνη και ρόπαλα επιτέθηκαν σε θαμώνες

Επίσκεψη του Νότη Μηταράκη στα Γιάννενα – Η έκκληση ενός πρόσφυγα

Ένας πρόσφυγας στον Κάτσικα, κρατώντας το άρρωστο παιδί του, στέκεται μπροστά στο υπουργικό αυτοκίνητο ζητώντας από τον Νότη Μηταράκη να πάει στη Γερμανία, αφού οι συνθήκες hot spot είναι πολύ δύσκολες. Άλλοι, ωστόσο, προσπαθούν να μείνουν, παρόλο που έχουν πάρει άσυλο. Στη χώρα μας δεν έχουν ούτε χρήματα ούτε που να εγκατασταθούν.

Μηταράκης: «Κάποιες ΜΚΟ συνέβαλαν στα επεισόδια στη Μόρια»

Ο κ. Νότης Μηταράκης επισκέφθηκε τη δομή στον Κάτσικα, οπού φιλοξενούνται περισσότεροι από 1200 προσφυγές και μετανάστες, όπως καταγγέλλουν. 

Ισχυρίζονται, μάλιστα, ότι είναι δύσκολη η καθημερινότητα, γιατί στριμώχνονται δυο οικογενείας σε κάθε μικρό κοντέινερ, ενώ δεν τηρούνται ούτε οι συνθήκες υγιεινής.

Μυτιλήνη: Στο φως καταγγελίες για τη «γκρίζα» δράση των κυκλωμάτων  

Εντύπωση προκάλεσε και η αποκάλυψη αντιδημάρχου για ένα περιστατικό που συνέβη στη σύζυγό του, ψυχολόγο σε ΜΚΟ.

«Είχε πείσει αρκετές οικογένειές ώστε να επιστρέψουν πίσω στη Συρία. Τότε, βρέθηκε στο στόχαστρο της ΜΚΟ. Την οδήγησαν ώστε να παραιτηθεί. Προφανώς το κέρδος ξεπερνάει την ανθρωπιστική αποστολή», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πρεβέζης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top