Μακρακώμη: Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε ή τους σκότωσαν τελικά;

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του ζευγαριού

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 48χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του και μετά να αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι τους στη Μακρακώμη Φθιώτιδας. 

Οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα: Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργος Καραϊβάζ και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», έχουν έρθει στο φως νέα στοιχεία που πιθανόν να ανατρέψουν τα έως τώρα δεδομένα. 

Φθιώτιδα: Μαζί θα ταφεί το τραγικό ζευγάρι

Ποιος έκλεψε το τζιπ του ζευγαρίου από τη Μακρακώμη;

Όπως είπε, το τζιπ του ζευγαριού που εκλάπη την ημέρα της κηδείας του, δεν είχε ερευνηθεί από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, όπως κανονικά θα έπρεπε. 

Φθιώτιδα: «Δεν τη ζήλευε ο γιος μου, εκείνη τον ζήλευε»

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το σπίτι του ζευγαριού ήταν αναστατωμένο μετά τον θάνατό τους προκαλεί πάρα πολλά ερωτήματα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, φαίνεται ότι κάποιοι μπήκαν στο σπίτι και έψαχναν κάτι. Το γεγονός όμως ότι έγινε πλημμελής έρευνα και δεν καταγράφηκαν όλα τα αντικείμενα του σπιτιού έχει σαν αποτέλεσμα οι Αρχές να μη γνωρίζουν αν αφαιρέθηκε κάτι από το σπίτι και τι ήταν αυτό. 

Επίσης, κατά την έρευνα στον τόπο του εγκλήματος, δεν ήταν παρών ιατροδικαστής, καθώς δεν υπάρχει ιατροδικαστική υπηρεσία στη Λαμία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαπιστωθεί με σιγουριά αν ήταν δολοφονία με αυτοκτονία. Αν ήταν παρών ο ιατροδικαστής θα μπορούσε να αποφανθεί αν όντως επρόκειτο για αυτοκτονία, από το τραύμα, από τη φορά του βλήματος και από άλλα στοιχεία που καταδεικνύουν κάτι τέτοιο. 

Φίλοι και συγγενείς δεν πιστεύουν ότι έγινε φονιάς ο 48χρονος

Την ίδια ώρα τόσο το συγγενικό, όσο και το φιλικό περιβάλλον του 48χρονου δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι σκότωσε από ζήλια τη σύζυγό του και κατόπιν αυτοκτόνησε. 

Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο ήπιων τόνων, ο οποίος δεν ήθελε τις συγκρούσεις και ακόμα και στις πιο έντονες στιγμές του είχε ήπιες αντιδράσεις. 

Τους φαίνεται, λοιπόν, αδιανόητο να προχώρησε ηθελημένα σε μια τέτοια ενέργεια, καθώς δεν ταίριαζε καθόλου στην ιδιοσυγκρασία του. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν στις 23 Ιανουαρίου, όταν όλοι ανησύχησαν που ο 48χρονος δεν άνοιξε το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρούσε κάτω από το σπίτι του. Γείτονας ειδοποίησε τον πατέρα του και τη μητέρα της συζύγου του οι οποίοι τους καλούσαν στο τηλέφωνο, χωρίς όμως να απαντά κανείς από τους δύο. 

Ειδοποίησαν την αστυνομία και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν τον 48χρονο και τη σύζυγό του νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η γυναίκα είχε πυροβοληθεί στο πρόσωπο με καραμπίνα, ενώ δίπλα της κείτοντας νεκρός ο σύζυγός της, πυροβολημένος με το ίδιο όπλο. 

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια, όμως δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Γείτονες είπαν πως ο άνδρας ζήλευε τη γυναίκα του κι πιθανόν αυτή να όπλισε το χέρι του. 

Τα νέα στοιχεία ωστόσο που έρχονται στο φως ανατρέπουν τα δεδομένα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top