Φθιώτιδα: Μαζί θα ταφεί το τραγικό ζευγάρι

Η ζήλεια πιθανόν να όπλισε το χέρι του 48χρονου

Σήμερα στις 16:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Μακρακώμης θα γραφτεί η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε χθες, όταν ένας 44χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με καραμπίνα και μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. 

Οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα: Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Εκεί, συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί θα συγκεντρωθούν για να πουν το τελευταίο αντίο στο ζευγάρι που έφυγε από τη ζωή με τόσο τραγικό τρόπο. 

Η τοπική κοινωνία που γνώριζε το ζευγάρι ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο 48χρονος πήρε την απόφαση να κόψει το νήμα της ζωής της συζύγου του και μετά να δώσει τέλος και στη δική του ζωή. 

Οι οικογένειες των θυμάτων επιθυμούν αντί στεφάνων να κατατεθεί ποσό υπέρ του Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Φθιώτιδας. 

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι. Εκείνος λένε ήταν καλοσυνάτος, ήρεμος και εργατικός, ενώ η σύζυγός του ανοιχτόκαρδη, κοινωνική και πάντα χαμογελαστή. 

Τη ζήλευε παθολογικά

Η αστυνομία, αλλά και οι οικογένειες των δύο νεκρών αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας, καθώς ο δράστης και αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί γιατί έκανε ό,τι έκανε. 

Συγγενής των θυμάτων που μίλησε στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι το ζευγάρι δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δεν έδειχνε να έχει κάτι που να το προβληματίζει. 

Το ζευγάρι ήταν μαζί πάνω από 20 χρόνια, αλλά δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 48χρονος φέρεται να ζήλευε τη σύζυγό του και πιθανόν αυτός να ήταν ο λόγος του κακού. 

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 48χρονος κάθε πρωί άνοιγε το πρατήριο, όμως χθες παρέμενε κλειστό μέχρι λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, κάτι που ανησύχησε τους γνωστούς του ζευγαριού. Κάποιοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους χωρίς αποτέλεσμα. 

Στο σημείο έφτασαν τότε η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν το ΑΤ Σπερχειάδας. Αστυνομικοί με τη βοήθεια κλειδαρά εισήλθαν στο σπίτι και ήρθαν αντιμέτωποι με τη σοκαριστική εικόνα.

Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από 38άρι περίστροφο στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα λίγο πιο μακριά, από βολή του ίδιου όπλου στο διάδρομο του σπιτιού. 

Η έρευνα από το εγκληματολογικό που έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι, έφερε στο φως ένα ακόμη πιστόλι για το οποίο ο δράστης δεν είχε άδεια. Ο πρατηριούχος τα είχε για να προστατεύεται από ληστές, καθώς παλιότερα στο κατάστημά του είχε γίνει κάποια απόπειρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top