Οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα: Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Η ζήλεια φαίνεται ότι όπλισε το χέρι του δράστη

Δείτε στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, τι ακριβώς συνέβη.

Οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί, στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, όπου ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο άντρας σκότωσε με όπλο τη σύζυγο του στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Θεσσαλονίκη: Τη μαχαίρωσε όταν έμαθε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του

Είκοσι χρόνια ήταν μαζί και παρόλο που δεν είχαν αποκτήσει παιδιά και ζούσαν οι δυο τους στο σπίτι τους, όπου έμελλε να γραφτεί η τραγωδία. 

Το ζευγάρι διατηρούσε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή, το οποίο και δεν άνοιξαν σήμερα το πρωί, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των γειτόνων που ειδοποίησαν τους συγγενείς αλλά και τις Αρχές.  

Αποκλειστικό: Σε δίκη ο 36χρονος που στραγγάλισε τη σύζυγό του στη Σητεία

«Κάποια στιγμή άρχισα να τους παίρνω τηλέφωνο. Δεν σηκώνανε και το τηλέφωνο και ειδοποιήσαμε. Μετά ήρθε ο πατέρας του παιδιού, πήγε πήρε και την μητέρα της κοπέλας και ανεβήκαμε επάνω. Σπάσαμε το παράθυρο για να δούμε τι γίνεται μέσα. Δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε την πόρτα», δήλωσε ένας από τους γείτονες του άτυχου ζευγαριού

Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστική. Το ζευγάρι κείτονταν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από όπλο στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος της ήταν νεκρός από σφαίρα του ίδιου όπλου.

Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε - Tα τελευταία λόγια στον γιο του

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο άντρας «ζήλευε πολύ τη γυναίκα του και δεν μπορούσε να δεχτεί μερικά πράγματα».

Όπως αναφέρει η αστυνομία, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα και από την πρώτη εικόνα στο χώρο φαίνεται ότι πιθανόν το ζευγάρι καυγάδισε και ο 48χρονος πυροβόλησε την γυναίκα του. 

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας για να γίνει νεκροτομή, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top