Φθιώτιδα: «Δεν τη ζήλευε ο γιος μου, εκείνη τον ζήλευε»

Συγκλονίζει ο πατέρας του 48χρονου που σκότωσε τη σύζυγό του

Κανείς στη Μακρακώμη δεν μπορεί να πιστέψει την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε εκεί και έχει βυθίσει στο πένθος όλη την τοπική κοινωνία. 

Φθιώτιδα: Μαζί θα ταφεί το τραγικό ζευγάρι

Όλοι μιλούν για ένα αγαπημένο ζευγάρι, που ήταν μαζί περισσότερο από είκοσι χρόνια και που δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα. 

Ο πατέρας του 48χρονου, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε δεν πιστεύει πως ο γιος του θα μπορούσε ποτέ να κάνει τέτοιο κακό. 

Οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα: Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

«Ο γιος μου ήταν ένα φιλήσυχο παιδί, δεν είχε καμία σχέση με τα όπλα, ούτε για κυνήγι δεν πήγαινε. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του. Και ο ίδιος να ερχόταν εδώ και να μου το έλεγε δε θα τον πίστευα», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο και δεν του είχε δείξει ποτέ ότι είχαν προβλήματα. 

«Δεν είχα καταλάβει να συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Ήταν πολύ αγαπημένοι και μπροστά μου, πολύ τρυφεροί», είπε. 

Όσο για τα σενάρια που ακούγονται στο χωριό ότι τη σκότωσε γιατί τη ζήλευε, ο χαροκαμένος πατέρας απάντησε:

«Ο γιος μου δε ζήλευε τη νύφη μου καθόλου. Αντιθέτως εκείνη τον ζήλευε πολύ και αρκετές φορές του είχε κάνει σκηνές, γιατί νόμιζε ότι τον φλερτάρουν πελάτισσες του βενζινάδικου».

Τα ερωτήματα πυκνώνουν ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι ο 48χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για την πράξη του. 

Η αστυνομία πάντως εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Μάλιστα δεν αποκλείει να έγινε κάποιο ατύχημα, την ώρα που ο 48χρονος συντηρούσε το όπλο του. Επειδή η γυναίκα έχει τραύμα από σφαίρα στο πρόσωπο, μεταξύ των ματιών και της μύτης της, θεωρούν οι αστυνομικοί πολύ πιθανόν να εκπυρσοκρότησε κατά λάθος το όπλο και να σκότωσε τη γυναίκα. Ο άνδρας βλέποντας τη σύζυγό του να πέφτει νεκρή, πιθανόν να μην άντεξε τις τύψεις και να έδωσε έτσι τέλος στη ζωή του. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top