Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας το Σαββατοκύριακο

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί λόγω εργασιών

Αστυνομικός - Κίνηση - Κέντρο Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προβλέπονται στο κέντρο της Αθήνας το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών. Οι οδηγοί θα πρέπει να αποφύγουν τους παρακάτω κεντρικούς δρόμους: 

-Το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 7:00 έως τις 14:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Π. Κανελλοπούλου, στο ύψος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καρέα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης πρασίνου.

-Την Κυριακή, από τις 7:30 έως τις 14:30, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Συγγρού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αμαλίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανύψωσης.
 
-Την Κυριακή, από τις 7:30 έως τις 10:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Βασ. Σοφίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας, λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού πρόσοψης κτιρίου

-Την Κυριακή, από τις 8:00 έως τις 11:00 προβλέπεται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Σταδίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top