Τραγωδία Πεύκη: Πώς έμαθε ο πατέρας της μικρής για τον θάνατό της

«Γιατί μου το έκανες αυτό;» φώναζε με λυγμούς

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Πεύκη, όταν μια μητέρα έριξε την πεντάχρονη κόρη της στον ακάλυπτο και μετά πήδηξε από την ταράτσα. 

Πεύκη: Μητέρα πέταξε το παιδί της στον ακάλυπτο κι αυτοκτόνησε 

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, σοκαριστικός ήταν ο τρόπος που έμαθε ο πατέρας της μικρής για τον χαμό της. 

Αρχικά του τηλεφώνησαν αστυνομικοί και του είπαν πως ληστές εισέβαλαν στο σπίτι, όπου έμενε η εν διαστάσει σύζυγός του και το παιδί τους. 

Εκείνος έφυγε αμέσως από τη δουλειά μαζί με τον πατέρα του και κατευθύνθηκαν για το σπίτι στην Πεύκη. 

Φτάνοντας εκεί, έντρομος είδε την κόρη του και τη γυναίκα του να κείτονται νεκρές στο οδόστρωμα. 

Σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει «γιατί το έκανες αυτό;».

Όλοι στην ήσυχη γειτονιά της Πεύκης είναι σοκαρισμένοι. Κανείς δε γνωρίζει τι ήταν αυτό που οδήγησε την 32χρονη μητέρα να πάρει αυτή την τραγική απόφαση και να στερήσει από το παιδί της και από τον εαυτό της τη ζωή. 

Ο παππούς του κοριτσιού είπε πως το τελευταίο διάστημα δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα μεταξύ του εν διαστάσει ζευγαριού. Ωστόσο, γείτονες αναφέρουν ότι η γυναίκα έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το πεντάχρονο κοριτσάκι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα υγείας

Η κατάσταση που επικράτησε τις πρώτες ώρες έξω από την πολυκατοικία της οδού Κολοκοτρώνη ήταν χαοτική. Πατέρας και παππούς συντετριμμένοι φώναζαν κι έκλαιγαν με λυγμούς, ενώ γείτονες που έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα έβλεπαν. 

Ενδεικτικό είναι πως ένας από τους αστυνομικούς που έσπευσε στο σημείο ζήτησε από τους ανωτέρους του να πάει εκεί ειδικός ψυχολόγος για να διαχειριστεί την κατάσταση. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Λίγα λεπτά πριν τις 12:00 η 32χρονη πέταξε την πεντάχρονη κόρη της από τον φωταγωγό στον ακάλυπτο. Κατόπιν ανέβηκε στην ταράτσα κι έπεσε κι αυτή στο κενό. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ οι γείτονες, ακούγοντας τις σειρήνες βγήκαν στους δρόμους για να δουν τι είχε συμβεί. 

Δυστυχώς, μία ακόμα ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top