Πετράλωνα: Συνεχίζονται οι έρευνες για το πτώμα του 52χρονου στη χωματερή

Έδιωξε τη μητέρα του από το σπίτι και τον σκότωσε

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων, για να βρεθεί το πτώμα του 52χρονου, τον οποίο ομολόγησε ότι σκότωσε και τεμάχισε ο 21χρονος βαφτισιμιός του. 

Πετράλωνα: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του 52χρονου

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που μετέχουν στις έρευνες δηλώνουν πως είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, αφού κάθε φορά που ένα απορριμματοφόρο αδειάζει από τα απορρίμματα, γίνεται αμέσως επιχωμάτωση. 

Πετράλωνα: Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο να πετά σακούλες στα σκουπίδια

Είπε στη μητέρα του να φύγει από το σπίτι

Ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο σπίτι της κουμπάρας του και του βαφτισιμιού του στα Πετράλωνα. Και οι δύο αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Όπως κατέθεσε η μητέρα του νεαρού στους αστυνομικούς την περασμένη Πέμπτη ο γιος της, της είπε να φύγει για λίγο από το σπίτι τους γιατί όπως της είπε «είχε να τακτοποιήσει κάτι με τον νονό του». 

Όταν επέστρεψε της είπε πως τον σκότωσε και τον πέταξε στα σκουπίδια. Η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Αίματα παντού στο σπίτι του τρόμου

Οι εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο διαμέρισμα των Πετραλώνων ήταν φρικιαστικές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και στα τρία δωμάτια του σπιτιού υπήρχαν παντού κηλίδες αίματος, όπως επίσης και στις κουβέρτες του 21χρονου. 

Ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου. Φίλοι του 52χρονου είχαν να τον δουν στο καφενείο, όπου σύχναζε, από την περασμένη Πέμπτη και τον αναζήτησαν στο σπίτι του. 

Φτάνοντας εκεί, βγήκε έξω ο 21χρονος και τους είπε πως τον είχε σκοτώσει και πως είχε πετάξει το πτώμα του στον κάδο σκουπιδιών που βρισκόταν έξω από το σπίτι. 

Έντρομοι οι φίλοι του ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και παρουσία εισαγγελέα ξεκίνησαν οι έρευνες μέσα στο διαμέρισμα. 

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος έχει καταγράψει τον νεαρό να πετάει τα ξημερώματα της Παρασκευής στον κάδο σκουπιδιών κάτι σακούλες. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top