Πετράλωνα: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του 52χρονου

«Σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια»

Σε μια άγρια δολοφονία οδηγούν τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία μέχρι τώρα σχετικά με την εξαφάνιση του 52χρονου στα Πετράλωνα, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη.

Αστυνομικοί ψάχνουν σε κάδους σκουπιδιών το πτώμα του 52χρονου - φωτογραφία: Intimenews

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί τον αναζήτησαν στο σπίτι του οι φίλοι του, αλλά εκείνος ήταν άφαντος. Μπροστά τους εμφανίστηκε ένας 21χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι βαφτισιμιός και ανιψιός του άνδρα που αγνοείται. Ο 52χρονος φαίνεται μάλιστα ότι φιλοξενούταν από τον νεαρό στο διαμερίσμά του. 

Ο 21χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είπε στους άνδρες ότι σκότωσε τον νονό του και τον πέταξε στον κάδο σκουπιδιών που βρισκόταν έξω από το σπίτι τους. 

Μεγάλη η κινητοποίηση της αστυνομίας στα Πετράλωνα - φωτογραφία: Intimenews

Οι φίλοι του 50χρονου ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, η οποία ερεύνησε τους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 50χρονου, αλλά δε βρήκαν κάποιο ίχνος του.

Παρουσία εισαγγέλεα μπήκαν στο διαμέρισμα του άνδρα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσαν κηλίδες αίματος, αλλά όχι πτώμα. Μάλιστα ο 21χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσε και τον τεμάχισε την περασμένη Πέμπτη και μετά τον πέταξε στα σκουπίδια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top